Κάτω Σούνιο: Οι κρυφές σμαραγδένιες παραλίες που χωράνε μόνο δύο πετσέτες

Κάτω Σούνιο. Οι κρυφές και ασφαλείς μοναχικές παραλίες που χωράνε μόνο δύο πετσέτες
Κάτω Σούνιο. Οι κρυφές και ασφαλείς μοναχικές παραλίες που χωράνε μόνο δύο πετσέτες YOUTUBE / @UP STORIES

Οι μικρές και μοναχικές παραλίες που κοσμούν την περιοχή του Κάτω Σουνίου, αποτελούν μια ασφαλή πρόταση για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Ανακαλύψτε τα μονοπάτια που οδηγούν σ' αυτές.

Σε απόσταση μόλις μίας ώρας από το κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κάτω Σούνιο υπάρχει μια αλληλουχία από μικρές και ασφαλείς σμαραγδένιες παραλίες που χωράνε μόνο δύο πετσέτες η άντε το πολύ εσάς και την παρέα σας.

Σε μια περίοδο που ο συνωστισμός προκαλεί και πάλι ανησυχία σε πολίτες και ειδικούς λόγο της έξαρσης της μετάλλαξης Δέλτα σε ολόκληρη τη χώρα, η ομάδα Up Stories παρουσιάζει την δική της ασφαλή πρόταση για την εξόρμηση σας στις παραλίες.

Η περιοχή της Λαυρεωτικής αποτελεί ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό για όλους τους Αθηναίους και όχι μόνο καθώς φημίζεται τόσο για το πανέμορφο φυσικό της τοπίο όσο και και τις πεντακάθαρες θάλασσες της.

Στις περισσότερες από αυτές τις μικρές παραλίες η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη μέσα από μικρά μονοπάτια. Ανακαλύψτε τις με την βοήθεια του Google Earth και του βίντεο και αναζητήστε τα κρυφά μονοπάτια που οδηγούν σε αυτές.

Δείτε το εντυπωσιακό drone video:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: drone, Παραλίες
SHARE:

24Media Network