Τραμπ: Αποκάλυψε τα πραγματικά του μαλλιά - Δείτε το νέο του look

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ AP

Το hair look που είδαμε την Κυριακή, λίγο πριν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αναχωρήσει για την προγραμματισμένη του επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν το περίμενε κανείς!

Η ξανθιά, κρεπαρισμένη, πλούσια κώμη του Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του και έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο σχολιασμού, αλλά και τρολαρίσματος.

Ειδικά, μάλιστα, μετά από το βίντεο, όπου ο αέρας ανεμίζει τα μαλλιά του και ο ίδιος προσπαθεί να κρύψει τα κενά σημεία, τα σχόλια έγιναν ακόμη πιο έντονα και πιο αστεία.

Αυτό το look που είδαμε, όμως, την Κυριακή, λίγο πριν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αναχωρήσει για την προγραμματισμένη του επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν το περίμενε κανείς!

ADVERTISING

Ο Τραμπ επισκέφθηκε την εκκλησία McLean Bible Church, μετά από ένα παιχνίδι γκολφ, για να παρακολουθήσει την προσευχή, που ήταν αφιερωμένη στα θύματα της πρόσφατης επίθεσης της Βιρτζίνια.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος αναγκάστηκε να βγάλει το καπέλο του όσο βρισκόταν στην εκκλησία και τότε έγινε η αποκάλυψη: το styling στα μαλλιά του ήταν εντελώς διαφορετικό.

Προφανώς είχαν "πατικωθεί" από το καπέλο και, έτσι, είχαμε την ευκαιρία να αντικρίσουμε τα πραγματικά του μαλλιά, χωρίς το περίεργο σχήμα και "φούντωμα" που έχουν συνήθως.

Ο Ντόναλντ Τραμπ στην εκκλησία McLean Bible Church
Ο Ντόναλντ Τραμπ στην εκκλησία McLean Bible Church AP
Ο Ντόναλντ Τραμπ στην εκκλησία McLean Bible Church
Ο Ντόναλντ Τραμπ στην εκκλησία McLean Bible Church AP

Όπως ήταν επόμενο, το twitter έκανε "πάρτι" με το νέο styling του Ντόναλντ Τραμπ και δεν άργησε να προχωρήσει σε συγκρίσεις, να φτιάξει memes και να γελάσει μαζί του.

Δείτε μερικά από αυτά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, ΗΠΑ, Twitter
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

O Τραμπ πάει επίσκεψη στο Λονδίνο, αποκαλεί τον Δήμαρχο "loser"

Ο Τραμπ διαψεύδει ότι αποκάλεσε την Μέγκαν Μαρκλ "κακιά"

Αν ο Τραμπ δεν ήταν πρόεδρος, θα του είχαν ήδη περάσει χειροπέδες δηλώνει Δημοκρατική γερουσιαστής

SHARE:

24Media Network