Βίντεο από την Κρήτη αποδεικνύει την παράνοια των ελληνικών δρόμων

Βίντεο από την Κρήτη αποδεικνύει την παράνοια των ελληνικών δρόμων

Κόμβος Αγίου Νικολάου-Κριτσάς σε ώρα που δεν είναι αιχμής. Και όμως το αποτέλεσμα, είναι χαοτικό (Vid)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που καταγράφει την κίνηση των οχημάτων στον κόμβο Αγίου Νικολάου-Κριτσάς στην Κρήτη. Πολλοί χαρακτηρίζουν τον συγκεκριμένο κόμβο ως "λαβύρινθο" ή σαν "ρώσικη ρουλέτα".

Τα πλάνα από drone, δείχνουν την κίνηση στον κόμβο από ψηλά σε ώρα μη αιχμής (18:15) και διαρκούν 1,5 λεπτό. Στον δρόμο αυτό έχουν σημειωθεί κατά καιρούς, τροχαία δυστυχήματα. Καθόλου περίεργο το γιατί.

Ο Παντελής Κουτσελάκης του 360crete.gr, γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube όπου και αναρτήθηκε το εν λόγω βίντεο:

"Ο Κόμβος Αγίου Νικολάου-Κριτσάς σε ώρα μη αιχμής -18:15-. Ένα βίντεο διάρκειας 1:30΄ (Κανονική διάρκεια 15΄) το οποίο έχει επιταχυνθεί με σκοπό να δείξει την αυξημένη κίνηση της συγκεκριμένης διασταύρωσης παρ΄όλο που είναι τραβηγμένο σε ώρα μη αιχμής. Θα ακολουθήσει και δεύτερο σε ώρα αιχμής. Ας το δούνε οι αρμόδιοι. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που διασχίζω αυτόν το κόμβο 2 και 3 φορές καθημερινά και μιλάω ειλικρινά αναρωτιέμαι πότε θα γίνει κάποιο σοβαρό τροχαίο. Επίσης αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν αυτοί που κινούνται από Άγιο προς Κριτσά και το αντίθετο να παίζουν κορώνα γράμματα την ζωή τους περνώντας τον κόμβο με χίλια!! με την δικαιολογία πως έχουν προτεραιότητα. Δηλαδή περνάνε την διασταύρωση χωρίς να συνειδητοποιούν ότι η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή, η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά στα χέρια όλων αυτών που σέβονται το STOP! Όπως θα δείτε και στο βίντεο λίγοι είναι αυτοί που μειώνουν ταχύτητα πριν περάσουν από την καρμανιόλα. Ή να την ονομάσω όπως της αξίζει? "Ρώσικη ρουλέτα"!!!".

Πηγή βίντεο: 360crete.gr, Παντελής Κουτσελάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ιαβέρης στο NEWS 247: Περνάς με κόκκινο; Πρόστιμο και κοινωνική εργασία, δίπλα σε γονείς που υπογράφουν τον ακρωτηριασμό των παιδιών τους

Πρόσεχε το δρόμο, όχι το κινητό σου

SHARE:

24Media Network