Βίντεο: Τρένο προκαλεί χιονοστιβάδα σε σταθμό της Νέας Υόρκης

Βίντεο: Τρένο προκαλεί χιονοστιβάδα σε σταθμό της Νέας Υόρκης

Απίστευτο βίντεο από σιδηροδρομικό σταθμό στην Αμερική, απαθανατίζει τη στιγμή που συρμός καταφθάνει στην αποβάθρα και σκορπά τον πανικό (και το χιόνι) στους επιβάτες (vid)

Οι λιγοστοί άνθρωποι που ανέμεναν στην αποβάθρα του Rhinecliff της Νέας Υόρκης το πρωί της Τετάρτης φαντάζονταν πως το χιόνι που κάλυπτε τις γραμμές του τρένου θα προκαλούσε μια μικρή "χιονοθύελλα" στο σταθμό. Ωστόσο δεν ανέμεναν αυτό που ακολούθησε. Η αμερικανική μεγαλούπολη και τα γύρο προάστια μαστίζονται από βαριά χιονοθύελλα, την "θύελλα Στέλλα" όπως την αποκαλούν.

Ο συρμός πλησιάζει προς την αποβάθρα με το ύψος του χιονιού πάνω από τις ράγες να ξεπερνά το μέτρο και όπως είναι φυσικό λειτουργεί ως... παγοθραυστικό που εκτοξεύει το χιόνι προς πάσα κατεύθυνση. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η αποβάθρα πλημμυρίζει με χιόνι και οι ανυποψίαστοι επιβάτες εξαφανίζονται.

Η εταιρία σιδηροδρόμων Amtrak σχολίασε πως ο εργοδηγός του συρμού κινούνταν με την προβλεπόμενη ταχύτητα και σύμφωνα με τον κανονισμό. "Πάντα συμβουλεύουμε τους πελάτες να απομακρύνονται από την άκρη της αποβάθρας καθώς πλησιάζει το τρένο. Άλλωστε, πρόκειται για ασυνήθιστη στιγμή, δεδομένης της μεγάλης ποσότητας χιονιού στις ράγες" σημείωνε η ανακοίνωση.

ADVERTISING

Μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο, αναφέρουν πως υπήρξαν άνθρωποι που έπεσαν στο έδαφος από τη σφοδρότητα της εκτόξευσης του χιονιού, ενώ ορισμένοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Το βίντεο πάντως έγινε viral, σημειώνοντας 4,5 εκατ. θεάσεις μέσα σε λίγες ώρες. Ένα άλλο σημείο που προκαλεί εντύπωση, είναι η ανακλαστική αντίδραση των περισσοτέρων επιβατών που αντί να προσπαθήσουν να προφυλαχθούν, σήκωσαν το κινητό τους προκειμένου να καταγράψουν το συμβάν.

SHARE:

24Media Network