Βίντεο τρόμου: Είδε τον stalker εισβολέα την ώρα που χόρευε στο Tik Tok

Βίντεο τρόμου: Είδε τον stalker εισβολέα την ώρα που χόρευε στο Tik Tok

Μία νεαρή χορεύτρια στις ΗΠΑ κατέγραψε την τρομακτική στιγμή παραβίασης του προσωπικού της χώρου. Η αντίδρασή της.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία χορεύτρια στο Μέριλαντ των ΗΠΑ μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η Χάνα Βίβερετ βρισκόταν στο σαλόνι του διαμερίσματός της και κατέγραφε σε βίντεο τον εαυτό της να χορεύει φτιάχνοντας ένα βίντεο στο Tik Tok.

Σύμφωνα με τη dailymail εντελώς ξαφνικά είδε έναν άγνωστο άνδρα να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της μπροστά στα μάτια της.

Με τρόμο, όπως φαίνεται και στο βίντεο, πλησίασε για να δει τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά τότε τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

«Ήταν ένα πρόσωπο που έβλεπα σχεδόν καθημερινά στην γειτονιά αφότου μετακόμισα, αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Ένας άνδρας που με κοιτούσε και έκανε χειρονομίες από μακριά εδώ και μήνες. Δεν είχα δώσει σημασία, θεωρώντας ότι είναι απλά ένας ανώμαλος. Τη στιγμή όμως που αντίκρισα το πρόσωπό του στην πόρτα ήξερα ότι είχε έρθει για να μου κάνει κακό. Είχε τα χέρια στις τσέπες και ένα περίεργο χαμόγελο στο πρόσωπό του», δήλωσε η ίδια μετά το περιστατικό.

Στη συνέχεια χτύπησε το κουδούνι σε ένα διπλανό σπίτι ώστε να καλέσει την άμεση δράση.

Όπως αποδείχθηκε, ο άνδρας που συνελήφθη από τις αρχές και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, μένει στην απέναντι πολυκατοικία, ενώ ισχυρίστηκε πως είχε προσκληθεί για να πάει στο σπίτι της νεαρής κοπέλας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα