Βούλα Παπαχρήστου: Αμετανόητη για το tweet. Υπέρ Κασιδιάρη για το χαστούκι σε Κανέλλη

Βούλα Παπαχρήστου: Αμετανόητη για το tweet. Υπέρ Κασιδιάρη για το χαστούκι σε Κανέλλη

Τι δήλωσε η αθλήτρια, Βούλα Παπαχρήστου, στο περιθώριο του Γκαλά Στίβου Φιλοθέης για το tweet που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και τον αποκλεισμό της από την Ολυμπιάδα του Λονδίνου (Vid)

Αμετανόητη για το αμφιλεγόμενο tweet που της είχε στοιχίσει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίστηκε η Βούλα Παπαχρήστου.

“Το έκανα για πλάκα και δεν το μετανιώνω, καθώς τιμωρήθηκα γι’ αυτό. Δεν είπα καν τη ρατσιστική λέξη “μαύρος”. Ήταν ένα tweet που το είχαν και άλλοι”, είπε η Βούλα Παπαχρήστου.

H 24χρονη αθλήτρια, μίλησε για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και το χαστούκι του στη Λιάνα Κανέλλη τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Θυμάμαι, νομίζω, ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος εκείνος”.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Ηλία Κασιδιάρη και τις φωτογραφίες του περασμένου καλοκαιριού: “Δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες, αλλά γράφτηκαν και πράγματα, τα οποία δεν ίσχυαν”, είπε σχετικά η Ελληνίδα αθλήτρια για τον βουλευτή, ο οποίος “εκφράζει τα λόγια του απλού πολίτη στη Βουλή”.

Ερωτώμενη, τέλος, ποια θα ήταν η αντίδρασή της σε περίπτωση που τη χαστούκιζε ένας άνδρας. απάντησε: “Αν εγώ ήμουν προκλητική απέναντι σε έναν άντρα και τον έβριζα δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσε, αλλά νομίζω πως άμα προκαλείς πρέπει να είσαι έτοιμος για την απάντηση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα