news 24/7

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΜΕΤΗΣ

Χρήστος Δεμέτης

Ο Χρήστος Δεμέτης είναι δημοσιογράφος. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου και ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, "Πολιτισμικές Σπουδές και Ανθρώπινη Επικοινωνία". Εργάστηκε στον Όμιλο του Πηγάσου. Από τον Μάιο του 2012 βρίσκεται στην 24 Media και αρθρογραφεί στο NEWS247.


Δικαίωση για τη μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη

Ελένη Τοπαλούδη: Το σεξιστικό παραπέτασμα μιας δολοφονίας

ΓΝΩΜΕΣ

Είναι χρέος όλων μας, να αντιδρούμε έμπρακτα σε κάθε σεξιστική έκφραση όπου κι αν αυτή παρατηρείται. Στη δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη έγινε η αρχή, για να αλλάξουν πολλά στην ελληνική κοινωνία.

Η Ελενη Γιαμαρέλλου

Είστε σίγουρα λοιμωξιολόγος κυρία Γιαμαρέλλου;

ΓΝΩΜΕΣ

"Εδώ δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης, είναι η έννοια του μυστηρίου, η οποία είναι πάνω από την επιστήμη και επηρεάζει την επιστήμη". Είναι μυστήριο το πώς η κ. Γιαμαρέλλου εξακολουθεί να συνεργάζεται στην κυβέρνηση.

Πρόσφυγες στον Έβρο

Δεν είναι εισβολείς, είναι άνθρωποι

ΓΝΩΜΕΣ

Αναγκαία η εθνική συνεννόηση μαζί με αποσυμφόρηση των νησιών, εδώ και τώρα. Διαφορετικά, η λογική της πόλωσης θα φέρει τα χειρότερα που κανείς δεν επιζητά.

Επεισόδια στο λιμάνι των Μεστών στην Χίο, μεταξύ κατοίκων του νησιού και αστυνομικών που περίμεναν να επιβιβαστούν στο καράβι της επιστροφής προς την Αθήνα, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020.
(EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

Νησιώτες "προδομένοι", χούλιγκαν ΜΑΤατζήδες και πρόσφυγες σε ξερονήσια

ΓΝΩΜΕΣ

Η Τουρκία παίζει πάλι το παιχνίδι της πίεσης στα σύνορά της με Ελλάδα και Ευρώπη λόγω Συρίας, και η κυβέρνηση αποφασίζει να προχωρήσει στο στενόμυαλο πλάνο της για το προσφυγικό, με ξύλο και καταστολή. Αδιέξοδο ολικό.

Γυναίκα πρόσφυγας περπατά έχοντας στην αγκαλιά της το μωρό παιδί της

Ο θάνατος ενός βρέφους δεν έχει εθνικότητα. Ούτε και ο ρατσισμός

ΓΝΩΜΕΣ

Η συστημική μόχλευση της ατζέντας προς τον "κακό ξένο", εξυπηρετεί ως προς τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα, η λύση των οποίων αναβάλλεται διαρκώς.

Στιγμιότυπο από την συγκέντρωση υπέρ του δικαιώματος στην έκτρωση

Sex Education στη χώρα των "ανίερων" αμβλώσεων

ΓΝΩΜΕΣ

Το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής δεν έχει ενταχθεί στα σχολεία γιατί πολύ απλά η ελληνική κοινωνία δεν είναι έτοιμη να δεχθεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά οι κυβερνήσεις δεν είναι έτοιμες να πάρουν "δύσκολες" αποφάσεις.

Jose Mujica

Ο Χοσέ Μουχίκα είναι ο πολιτικός που μας λείπει

ΓΝΩΜΕΣ

Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του η Ουρουγουάη αύξησε σε επίπεδα ρεκόρ το ΑΕΠ, ενώ σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, νομιμοποιήθηκε η χρήση ινδικής κάνναβης για προσωπική χρήση.

Όταν οι Έλληνες "λαθρομετανάστες" εισέβαλαν στην Αμερική

Όταν οι Έλληνες "λαθρομετανάστες" εισέβαλαν στην Αμερική

ΓΝΩΜΕΣ

Η επαναφορά της ρητορικής περί "λαθρομετανάστευσης" μόνο τυχαία δεν είναι - Η σύνδεση με την εγκληματικότητα και οι Έλληνες που κατηγορούνταν για "βιασμούς" και παράνομες πράξεις, 100 χρόνια πριν.

Οι Monty Python και η εθνική μας γύμνια

Οι Monty Python και η εθνική μας γύμνια

ΓΝΩΜΕΣ

Τι έχει κάνει η Ελλάδα για τα παιδιά που την αμφισβητούν; Κι αν δεν αμφισβητήσουν τα παιδιά, ποιος θα το κάνει; Οι άρχοντες ή οι βολεμένοι του συστήματος; Ο εθνικός μας καθρέφτης δυστυχώς, κρύβεται πίσω από τρύπιες κουρτίνες.