Κάλεσμα για συλλαλητήριο το Σάββατο για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας

Κάλεσμα για συλλαλητήριο το Σάββατο για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας
Πορεία στην Θεσσαλονίκη Eurokinissi

Φορείς και συλλογικότες συγκαλούν σε συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη με κύριο αίτημα την προάσπιση της δημόσιας υγείας αλλά και της παιδείας και της εργασίας.

Κάλεσμα για συμμετοχή σε συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας, της παιδείας και της εργασίας, με αφορμή τον έναν χρόνο από το ξέσπασμα της πανδημίας, απηύθυνε η Πρωτοβουλία Συλλόγων, Φορέων και Οργανώσεων για το ερχόμενο Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 12μμ, στον Λευκό Πύργο όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Από τη μια, καταπάτηση δικαιωμάτων, κυνηγητά και πρόστιμα σε υπαίθριους χώρους και από την άλλη στοίβαγμα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτή η πολιτική παίζει με τη ζωές μας», ανέφερε η εκπρόσωπος πρωτοβουλίας για τις αστικές συγκοινωνίες, Φωτεινή Σαλονικιδού, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, σε αίθουσα της ΕΔΟΘ.

«Η κυβέρνηση δεν βρήκε χρόνο να προετοιμάσει το σύστημα υγείας, αλλά βρήκε χρόνο να πάρει αντιλαϊκά και αντιεργατικά μέτρα, για τη ζωή, το περιβάλλον την αυτοδιοίκηση», σημείωσε, από την πλευρά της, η περιφερειακή σύμβουλος Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Τοποθετήθηκαν, επίσης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φοιτητικών συλλόγων, ενώ διαβάστηκε μήνυμα της προέδρου της ΕΝΙΘ Δάφνης Κατσίμπα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα