Κοροναϊός: Λήξη συναγερμού στον Ευαγγελισμό – Αρνητικά τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα

Κοροναϊός: Λήξη συναγερμού στον Ευαγγελισμό – Αρνητικά τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα
Στιγμιότυπο από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" Eurokinissi

Ασθενής πήγε στον Ευαγγελισμό, ανησυχώντας ότι έχει προσβληθεί από Κοροναϊό. Η κλινική εικόνα δείχνει ότι πάσχει από γρίπη. Δείγμα για ανάλυση ελέγχθηκε στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και βγήκε αρνητικό

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πατρασκευής στον Ευαγγελισμό μετά την εισαγωγή ενός ασθενή που παρουσίαζε κάποια από τα συμπτώματα του νέου κοροναϊού. Σχετικό δείγμα απεστάλη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για ανάλυση προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο ασθενείς να έχε προσβληθεί.

Το περιστατικό αφορά άνδρα που έφτασε έφθασε από την Κίνα πριν από λίγες ημέρες και άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα γρίπης. Η διοίκηση του νοσοκομείο εμφανίστηκε καθησυχαστικήμ αναφέροντας πως λόγω των πρόσφατων ασκήσεων προσομοίωσης το προσωπικό των νοσοκομείων είναι πλήρως ενημερωμένο για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν και δε συντρέχει λόγος πανικού.

Ο “ύποπτος” ασθενής πήγε μόνος του στο νοσοκομείο καθώς ανήσυχε αφού παρουσίασε τα ύποπτα συμπτώματα με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στον Ευαγγελισμό. Οι γιατροί που εξέτασαν τον ασθενή θεωρούσαν σχεδόν βέβαιο ότι δεν έχει προσβληθεί από τον ιό.

Το βράδυ της Παρασκευής ανακοινώθηκε επίσημα ότι το δείγμα το οποίο ελήφθη και εξετάστηκε από το Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών βγήκε αρνητικό και άρα πράγματι δεν πρόκειται για κρούσμα κορονοϊου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα