Κορονοϊός: Δες αυτό το βίντεο και τρέξε να πλύνεις τα χέρια σου

Κορονοϊός: Δες αυτό το βίντεο και τρέξε να πλύνεις τα χέρια σου
Στιγμιότυπο από το πείραμα μίας δασκάλας στις ΗΠΑ για τη χρησιμότητα του σαπουνιού Amanda Lorenzo Instagram

Μία δασκάλα στις ΗΠΑ έδειξε στους μικρούς μαθητές της πόσο σημαντικό είναι το πλύσιμο των χεριών ελέω και του κορονοϊού, κάνοντας ένα τρομερό πείραμα με νερό, λάδι, πιπέρι και σαπούνι.

Η έξαρση του κορονοϊού παγκοσμίως έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να πλένουμε συχνά τα χέρια μας και να φροντίζουμε για την καθαριότητά μας.

Το πόσο σημαντική είναι η καθημερινή υγιεινή θέλησε να δείξει στους μαθητές της και μία δασκάλα στις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας το πείραμα με το νερό, το λάδι, το πιπέρι και το σαπούνι. Η Αμάντα Λορέντζο από το Μαϊάμι ζήτησε από μία μικρή μαθήτριά της, να βάλει το χέρι της μέσα στο νερό το οποίο ήταν “μολυσμένο” με έναν ιό (σ.σ. πιπέρι).

Όπως ήταν λογικό, το πιπέρι κόλλησε στο δάκτυλο της κοπέλας, με τη δασκάλα να της ζητάει να βάλει λίγο σαπούνι και να ξαναβάλει το χέρι της μέσα στο μολυσμένο νερό. Όταν, όμως, το ξαναέβαλε το σαπούνι επέδρασε, με αποτέλεσμα ο “ιός” να απομακρυνθεί από το δάκτυλό της. Τα παιδιά να φώναζαν εντυπωσιασμένα, ενώ η Λορέντζο έδωσε ένα καλό μάθημα σε όλους μας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα