Ελένη Βαΐτσου: Άνδρας υποδυόταν τον μάνατζέρ μου και ζητούσε διευθύνσεις από κοριτσάκια

Ελένη Βαΐτσου: Άνδρας υποδυόταν τον μάνατζέρ μου και ζητούσε διευθύνσεις από κοριτσάκια
Φωτογραφία της ηθοποιού Ελένης Βαΐτσου Instagram

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε από το Μπρούσκο μίλησε στην τηλεόραση του Μακεδονία TV. Ο μυστήριος τύπος που εκμεταλλευόταν το όνομά της για να προσεγγίζει κοριτσάκια, η σχέση με τους θαυμαστές και η γνώμη της για την "είσοδο" Ντάνου στην υποκριτική

Η Ελένη Βαΐτσου έγινε ιδιαίτερα γνωστή από το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Μπρούσκο. Η ηθοποιός που συνεργάστηκε και στην επόμενη παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου “Κόκκινο Νυφικό” από τον Alpha, μίλησε στο “Όλα Καλά” και το Μακεδονία TV. Μεταξύ άλλων, η Βαΐτσου ανέφερε πως στο παρελθόν υπήρξε άνδρας που παρουσιαζόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μάνατζερ ή φίλος της, προσπαθώντας να πλησιάσει νεαρά κορίτσια. “Εκεί είναι που νευριάζω, γιατί δεν θέλω κανείς να βρεθεί σε κίνδυνο” σχολίασε χαρακτηριστικά για το περιστατικό.

“Με ενοχλεί πάρα πολύ η αγένεια, όχι να με πλησιάσουν και να μου πουν σε βλέπουμε μας αρέσεις. Μου έχει συμβεί να με πλησιάσουν με άσχημο τρόπο και να απαιτήσουν από εμένα πράγματα” σχολίασε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως “έχει τύχει να με πνίξουν την ώρα που τρώω.

“Δεν με ενοχλεί, είμαι υπέρ του να δίνονται ευκαιρίες στους ανθρώπους” σχολίασε η Βαΐτσου για όλο αυτό το σούσουρο αναφορικά με την εμφάνισή του Γιώργου Αγγελόπουλου του Survivor, στη σειρά “Τατουάζ” και με τους ίδιους συνεργάτες που είχε και η ηθοποιός στο “Μπρούσκο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα