Novartis: Απάντηση Δρίτσα στις ύβρεις Λοβέρδου προς την Προανακριτική

Novartis: Απάντηση Δρίτσα στις ύβρεις Λοβέρδου προς την Προανακριτική
Ο Θοδωρής Δρίτσας Eurokinissi

Ο Πρόεδρος της Προανακριτικής απέρριψε τους χαρακτηρισμούς του κ. Λοβέρδου και αποκάλυψε ότι δεν του έχει αποστείλει ακόμη επίσημη πρόσκληση για να καταθέσει για το σκάνδαλο της Novartis

Την έντονη διαμαρτυρία του για τις ύβρεις που εξαπέλυσε κατά της Προανακριτικής Επιτροπής ο εμπλεκόμενος στην δικογραφία της Novartis Ανδρέας Λοβέρδος εξέφρασε ο πρόεδρος της επιτροπής Θοδωρής Δρίτσας αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι δεν του έχει αποστείλει ακόμη επίσημη πρόταση για να καταθέσει.

“Ως Πρόεδρος της Επιτροπής και με τη βεβαιότητα ότι εκφράζω το σύνολο των μελών της, απορρίπτω τόσο τους ισχυρισμούς, όσο και τις ύβρεις σας και διαμαρτύρομαι έντονα για αυτές” ανέφερε ο κ. Δρίτσας στην απαντητική επιστολή του προς τον κ. Λοβέρδο.

Ο κ. Δρίτσας σημείωσε επίσης ότι η άρνηση του κ. Λοβέρδου να έρθει να καταθέσει λογίζεται άτυπη αφού ακόμη δεν του έχει αποσταλεί επίσημη πρόσκληση. Τον κάλεσε, μάλιστα, να απαντήσει και πάλι αυτή τη φορά επισήμως στην επιτροπή. “Σήμερα θα λάβετε την επίσημη πρόσκληση μετά τη χθεσινοβραδινή απόφαση της επιτροπής και σας παρακαλώ να απαντήσετε σε αυτήν” διεμήνυσε ο κ. Δρίτσας στον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα