Δ. Καμμένος: Παραιτούμαι από αντιπρόεδρος της Βουλής

Δ. Καμμένος: Παραιτούμαι από αντιπρόεδρος της Βουλής
Ο Δημήτρης Καμμένος Eurokinissi

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ανακοίνωσε στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ότι θα υποβάλλει παραίτηση τη Δευτέρα. Σε καλό κλίμα η συνάντηση των δύο ανδρών. Την επόμενη εβδομάδα η εκλογή νέου αντιπροέδρου από τους ΑΝΕΛ.

Την απόφαση του να παραδώσει την έδρα του αντιπροέδρου της Βουλής που ανήκει στους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος προ του ενδεχομένου να κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον του.

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε πριν από λίγο τον πρόεδρο της Βουλής και του τόνισε ότι τη Δευτέρα στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής θα υποβάλει και επισήμως την παραίτηση του προκειμένου να επιστρέψει η θέση αντιπροέδρου στους ΑΝΕΛ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος είχε διατηρήσει επί μέρες την έδρα παρά τη αρχική εκδήλωση πρόθεσης να παραιτηθεί με αποτέλεσμα να του διαμηνύσει η συμπολίτευση ότι θα κατέθετε πρόταση μομφής εναντίον του. Τελικά υπό τον κίνδυνο της «εκπαραθύρωσης» αποφάσισε να διευκολύνει τη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ψηφοφορία για τον νέο αντιπρόεδρο της Βουλής, που θα προέρχεται από τους ΑΝΕΛ θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα δηλαδή πριν από την ολοκλήρωση της τρέχουσας συνόδου και την έναρξη των θερινών τμημάτων της Βουλής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα