Δανέλλης: Εγώ και το Ποτάμι θα ψηφίσουμε συμφωνία για το Σκοπιανό

Δανέλλης: Εγώ και το Ποτάμι θα ψηφίσουμε συμφωνία για το Σκοπιανό
Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης eurokinissi

Την πρόθεση του ιδίου αλλά και του κόμματός του να στηρίξουν μια συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ γνωστοποίησε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του Ποταμιού

“Είναι θέμα συνείδησης και ιστορικής ευθύνης να υπερψηφίσουμε μια λύση σύνθετης ονομασίας erga omnes” δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στον Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Ο κ. Δανέλλης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι σύντομα θα υπάρξει συμφωνία και διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος προσωπικά (“παλεύω γι αυτό από το 1992”) και το Ποτάμι θα τη στηρίξουν.

Κάλεσε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να σεβαστεί τις αξιακές αρχές στις οποίες στηρίχθηκε η ίδρυση του Κινήματος Αλλαγής και να υπερψηφίσει μια συμφωνία. “Ας μην αναζητούν προσχήματα” είπε χαρακτηριστικά.

κ. Δανέλλης τάχθηκε επίσης υπέρ της κατάτμησης των μεγάλων περιφερειών, καλώντας την κυβέρνηση να φέρει μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση και σημειώνοντας πως “ό,τι είναι θετικό θα το ψηφίζουμε”.

“Φαίνεται ότι είμαστε κοντύτερα σε συμφωνία με τα Σκόπια από ποτέ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί που όντως υπάρχει πρόβλημα, στην επιθετικότητα της Τουρκίας”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα