Έκκληση Σαμαρά σε Τσίπρα για εθνική συνεννόηση. Δεν θέλει εκλογές η ΝΔ

Στα νέα γραφεία του κόμματος στην Λ.Συγγρού,ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε σήμερα το νέο σήμα,Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
Στα νέα γραφεία του κόμματος στην Λ.Συγγρού,ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε σήμερα το νέο σήμα,Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Έκκληση στον πρωθυπουργό να προσέλθει στη "μεγάλη εθνική συνεννόηση", απηύθηνε με δήλωση του ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος απέρριψε τις πρόωρες εκλογές

Έκκληση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να προσέλθει "στην μεγάλη εθνική συνεννόηση", απηύθηνε με σημερινή του δήλωση ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος παράλληλα τάχθηκε κατηγορηματικά εναντίον των πρόωρων εκλογών.

Ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι "η δήθεν πετυχημένη διαπραγμάτευση του κ. Τσίπρα κατέρρευσε χθες βράδυ.

Τα προτεινόμενα μέτρα, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, είναι πάρα πολύ σκληρότερα από τα μέτρα Χαρδούβελη". Συνεχίζοντας ανέφερε ότι "το συνολικό κόστος Τσίπρα είναι πια τεράστιο, όχι μόνο σε ΦΠΑ, ρεύμα, ιδιωτικό τομέα κλπ, αλλά κυρίως σε αξιοπιστία. Η κοροϊδία και τα ψέματα τέλειωσαν".

Ο κ. Σαμαράς ζήτησε να τελειώσουν "και οι ανοησίες για εκλογές" και εξήγησε: "Εκλογές σήμερα θα γινόντουσαν υπό συνθήκες άγριες και ασύμφορες για τους Έλληνες. Αφήστε που θα μας έφερναν σε χειρότερο ακόμη σημείο από εκείνο που βρισκόμαστε σήμερα. Και άλλωστε τι θα ζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, να πάρει εντολή από το λαό για να μας πάει στη δραχμή; Εκτός πια και αν αυτός ήταν από την αρχή ο πραγματικός τους στόχος".

Κλείνοντας ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι "Η μόνη διέξοδος που έχει απομείνει για τον κ. Τσίπρα είναι να προσέλθει στη μεγάλη εθνική συνεννόηση που έχουμε προτείνει. Είναι ο μόνος δρόμος για τη χώρα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δήλωση Αντώνη Σαμαρά

ADVERTISING

SHARE: