Νέα μέτρα: Στις 3 οι ανακοινώσεις Πλεύρη – Σε ισχύ από τις έξι το πρωί της Πέμπτης

Νέα μέτρα: Στις 3 οι ανακοινώσεις Πλεύρη – Σε ισχύ από τις έξι το πρωί της Πέμπτης
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης EUROKINISSI

Στη μια το μεσημέρι συνεδριάζει η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων, ενώ στις 3 το απόγευμα θα γίνουν οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων από τον Θάνο Πλεύρη.

Η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή του Θάνου Πλεύρη, του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και άλλων κυβερνητικών στελεχών.

Στη μια το μεσημέρι θα συνεδριάσει η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων, ενώ στις 3 το απόγευμα θα γίνουν οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού, από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και όχι στις 4 όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου επιβεβαίωσε ότι τα μέτρα θα ισχύσουν νωρίτερα, ενώ για τα σχολεία σημείωσε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι αυτά να ανοίξουν κανονικά, ωστόσο τον τελικό λόγο έχουν οι ειδικοί που θα αξιολογήσουν και τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Διευκρίνισε ότι μέχρι τις 10 Ιανουαρίου θα έχουμε νέα δεδομένα και άλλες συνεδριάσεις των ειδικών και αν χρειαστεί η κυβέρνηση θα λάβει αυστηρότερα μέτρα σε ό,τι αφορά τον διαγνωστικό έλεγχο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα