Survivor 2: H ‘ντροπιαστική’ ήττα της Σπυροπούλου και η ερώτηση για τις αισθησιακές ταινίες

Survivor 2: H ‘ντροπιαστική’ ήττα της Σπυροπούλου και η ερώτηση για τις αισθησιακές ταινίες
Instagram / Survivor Greece

"Ντρέπομαι" είπε η γνωστή παρουσιάστρια μετά την πρώτη της ήττα στο παιχνίδι - Πώς κατάφερε να πάρει τη ρεβάνς

Για το πολυπόθητο έπαθλο του φαγητού αγωνίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Μαχητές και Διάσημοι.

Ενώ αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιλέχθηκε από την ομάδα της να μη συμμετάσχει στο αγώνισμα, τελικώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει στον στίβο την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας Ζωή Ανδρονικίδου.

Το αγώνισμα περιελάμβανε τρέξιμο με πολλά εμπόδια και στο τέλος μια παρεμφερή στο μπάσκετ δοκιμασία. Η γνωστή παρουσιάστρια έτρεξε κι έβαλε τα δυνατά της αλλά τελικά είχε την πρώτη της ήττα στο παιχνίδι.

Όταν κάθισε μετά στον πάγκο των Διασήμων, έκανε την αυτοκριτική της: «Ήταν τόσο εύστοχη (η Ζωή); Πω πω ντρέπομαι. Καθόλου καλά» είπε εμφανώς στεναχωρημένη στην Όλγα Φαρμάκη, η οποία προσπάθησε να την παρηγορήσει.

Η ρεβάνς στο κουίζ

«Πόσοι άνθρωποι κατά μέσο όρο επισκέπτονται την ημέρα ιστοσελίδες αισθησιακού περιεχομένου», ρώτησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ντάρια ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης στο πρώτο παιχνίδι ερωτήσεων του ριάλιτι επιβίωσης που έλαβε χώρα το βράδυ μετά το αγώνισμα.

Οι δύο παίκτριες προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους ενώ σκέφτονταν την απάντηση στην ερώτηση. Η γνωστή παρουσιάστρια τελικώς έγραψε στο χαρτί της 18.000.000 απάντησε η γνωστή παρουσιάστρια, ενώ η παίκτρια των Μαχητών απάντησε 100.000.000.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν πιο κοντά στην απάντηση (30 εκατ. χρήστες) με αποτέλεσμα να κερδίσει και να φανεί πιο… ενημερωμένη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το παιχνίδι ερωτήσεων του Survivor:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα