Grammy: Πέρυσι γυμνή, φέτος με φόρεμα – σύνθημα του Τραμπ

Grammy: Πέρυσι γυμνή, φέτος με φόρεμα – σύνθημα του Τραμπ

Η Joy Villa εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Grammy με ένα φόρεμα που ανέγραφε πάνω του το προεκλογικό σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ (Pics)

Η τραγουδίστρια και συνθέτης Joy Villa πραγματοποίησε μια εμφάνιση στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy που συζητήθηκε.

Η ίδια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα που ανέγραφε πάνω του “Make America Great Again”, δηλαδή “Να κάνουμε την Αμερική ξανά σπουδαία”, ενώ στην πίσω πλευρά του είχε γραμμένο το όνομα του νέου πλανητάρχη των ΗΠΑ.

Η εμφάνιση της αυτή προκάλεσε ποικίλα αρνητικά σχόλια στα social media, με πολλούς να αναφέρουν πως δεν συνάδει με το βιογραφικό σημείωμα που έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, στο οποίο αυτοπροσδιορίζεται ως “φεμινίστρια”. Την ώρα φυσικά, που ο Ντόναλντ Τραμπ προτίθεται να απαγορεύσει δια νόμου τις αμβλώσεις.

Σημειώνεται πως η Villa έχει ινδιάνικη και ιταλική καταγωγή, ενώ ο πατέρας της, Kenny Hagood, έπαιζε μαζί με τους θρύλους Miles Davis, Charlie Parker, Dizzy Gillespie και Thelonious Monk.

 

Η εμφάνιση της στα περσινά Grammy που είχε επίσης προκαλέσει σχόλια:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα