Έλενα Χριστοπούλου: “Έζησα από θαύμα μετά την επίθεση στο σπίτι μου”

Διαβάζεται σε 2'
Έλενα Χριστοπούλου: “Έζησα από θαύμα μετά την επίθεση στο σπίτι μου”
Η Έλενα Χριστοπούλου PapadakisPress

Για το τραυματικό επεισόδιο της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε στο σπίτι της, μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (16/11) η Έλενα Χριστοπούλου.

Μεταξύ άλλων η γνωστή μάνατζερ μίλησε για το την επίθεση με όπλο που δέχτηκε μέσα στο σπίτι της ενώ αναφέρθηκε και στην άποψή της περί οπλοκατοχής, την οποία είχε διατυπώσει στην εκπομπή “The View”, με αφορμή την εξιστόρηση του ίδιου περιστατικού.

“Γιατί το είπα όμως; Όταν έχω περάσει όλα αυτά με την επίθεση στο σπίτι μου τότε, και ζήσαμε από θαύμα, ακόμα βλέπω αυτές τις επτά σφαίρες στον ύπνο μου”, είπε.

“Βιωματικά θα ήθελα να μπορώ να έχω αντιδράσει δεν είπα ότι θέλω όλοι να πάρουμε όπλα. Όταν έχεις υπάρξει θύμα μιλάς με ένα διαφορετικό πρόσημο. Θα ήθελα να μην νιώθω σαν γυμνή απέναντι στον φόβο, δεν θα το ήθελα αυτό”, συμπλήρωσε.

“Εγώ και ψεύτικο όπλο να δω πλέον ταράζομαι αλλά σε μια άλλη ζωή αν μου συνέβαινε θα ήθελα να έχω μια άμυνα να ξέρω ότι μπορώ κάτι να κάνω, να αντιδράσω, όχι απαραίτητα με ένα όπλο”, συνέχισε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα