Μαρινάκης για Τσίπρα: “Η πολιτική δεν είναι μανιφέστα και προγράμματα Θεσσαλονίκης”

Διαβάζεται σε 2'
Μαρινάκης για Τσίπρα: “Η πολιτική δεν είναι μανιφέστα και προγράμματα Θεσσαλονίκης”
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

“Η πολιτική δεν είναι κυρίως μανιφέστα ή προγράμματα Θεσσαλονίκης. Η πολιτική είναι οι πολιτικές”, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον Αλέξη Τσίπρα.

Κατά του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δημοσιοποίησε χθες (01/05) την πρότασή του για τον νέο προοδευτικό χώρο, καταφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Μιλώντας σε εκπομπή του MEGA το πρωί του Σαββάτου (02/05) και απαντώντας σε ερώτηση για τον Αλέξη Τσίπρα και εάν ενστερνίζεται την άποψη ότι ο πρώην πρωθυπουργός στην κάλπη θα είναι δεύτερος και ότι θα προσπεράσει τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως σίγουρα θα δοθεί μια μάχη.

«Φαίνεται μια μάχη πλειοδοσίας και στο ποιος θα δώσει τα περισσότερα, αλλά και στο ποιος θα πετάξει περισσότερη λάσπη και θα μιλήσει πιο τοξικά. Είπα προχθές στην ενημέρωση πολιτικών συντακτών ότι τρέμω τι θα ακούσουν τα αυτάκια μας μέχρι την έκβαση ή μέχρι την έναρξη της μάχης για το ποιος θα είναι ο γνήσιος εκφραστής του προοδευτικού χώρου», σχολίασε ο κ. Μαρινάκης στο MEGA.

«Η πολιτική δεν είναι κυρίως μανιφέστα ή προγράμματα Θεσσαλονίκης. Η πολιτική είναι οι πολιτικές. Και όπως μιλάνε από μόνες τους οι πολιτικές του κ. Τσίπρα, που μας έφεραν 27ους στην Ευρώπη σε ρυθμούς ανάπτυξης. Προτιμώ τη ζώσα πραγματικότητα με τα προβλήματά της. Σίγουρα, δεν μπορώ να προβλέψω ποιος θα επικρατήσει σε ένα γήπεδο που εμείς δε θέλουμε να συμμετέχουμε. Εμείς παίζουμε σε ένα άλλο γήπεδο. Στο γήπεδο του ρεαλισμού, της αυτοκριτικής, της δουλειάς και του αποτελέσματος», σημείωσε.

«Ο κ. Τσίπρας είναι νομίζω ο αυθεντικός εκφραστής των ανθρώπων που παίζουν πολιτικά σε αυτό το γήπεδο. Δηλαδή των εύκολων αλλά ανέφικτων λύσεων, του λαϊκίστικου και τοξικού λόγου. Εκεί επέλεξε να παίξει ο κ. Ανδρουλάκης. Η λογική λέει ότι συνήθως κερδίζει ο γνήσιος εκφραστής. Αλλά υπάρχει μια διαφορά, ο κ. Τσίπρας έχει κυβερνήσει κιόλας. Αλλά δεν θα κάνω εγώ αυτή την πρόβλεψη. Ούτε είναι δική μου δουλειά, ούτε είμαι και ειδικός», κατέληξε.

Σχετικό Άρθρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα