Χορεύοντας έρχεται η όρεξη: Η μουσική θα είναι το πιο απολαυστικό συνοδευτικό του φετινού Burger Fest

Χορεύοντας έρχεται η όρεξη: Η μουσική θα είναι το πιο απολαυστικό συνοδευτικό του φετινού Burger Fest

Συγκροτήματα και καλλιτέχνες όλων των ειδών, παρέα με πληθωρικά και ευφάνταστα burgers. Όλα όσα θα ζήσουμε στο ΟΑΚΑ, σε δύο γευστικά τριήμερα 16-18 και 23-25 Σεπτεμβρίου.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των μεγάλων γεγονότων. Για κάποιους είναι ο μήνας του “καλό χειμώνα”, για άλλους ο μήνας του “από αύριο γυμναστήριο”, για τους αυθεντικούς burger freaks πάντως είναι ο μαραθώνιος της γευσιγνωσίας και της εξερεύνησης σε ένα άθλημα για “δυνατούς” και απαιτητικούς μπεργκερόφιλους.

Το Burger Fest επιστρέφει για έβδομη φορά με δύο γευστικά, αλλά και χορευτικά τριήμερα, όπου όμορφες και δυναμικές μελωδίες χάρη σε πολυδιάστατες live εμφανίσεις γνωστών συγκροτημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συνοδεύσουν ιδανικά μία πανδαισία πληθωρικών και ευφάνταστων burgers για κάθε γούστο.

Με το hashtag #BurgerOlympics να δίνει τον ρυθμό για μία πραγματική Ολυμπιάδα των burger, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival ανοίγει τις πόρτες του στις 16-18/9 και στις 23-25/9 στο Ο.Α.Κ.Α στο Μαρούσι, για να μας υποδεχτεί με πάνω από 15 burger houses που μας περιμένουν για να μας ξεναγήσουν στον κόσμο των burgers.


Ζεστά (ή όχι) ψωμάκια ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν και να “μπολιάσουν” δημιουργικές ιδέες με συνταγές και συνδυασμούς που δεν μπορούμε να φανταστούμε αν δεν γευτούμε, για κάθε επιλογή και προτίμηση.

Όλα, θα στεγάζονται στα λαχταριστά σπιτάκια που θα βρίσκονται εκεί για να μας τα προσφέρουν, μαζί με παγωμένες μπύρες και άλλες γλυκές λιχουδιές που θα συμπληρώσουν το τέλειο γεύμα.

Πάρτε μία ιδέα (από μερικά) για να μην ψάχνεστε: Serial Grillers, Melt Burgers, Hoggies, Μπαρ Μπεε Κιου, Tyler’s, Jackaroo, Guerilla Chef, Raw Street Burgers, Τσίκεν the Van, Athens Vegan Burgers, RnD Burgers, Smash & Bun, 13 Sweet&Salty, Jailbirds Chicken και Chickeneros.

Dance me to the end of food

Food festival και δη Burger Fest χωρίς μουσική φυσικά και δεν γίνεται. Θα το διαπιστώσετε και τις έξι βραδιές στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αγορά του ΟΑΚΑ, ο οποίος θα είναι “ντυμένος” με μουσικές από ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν on stage, για διασκέδαση μετά φαγητού, ή μάλλον, για… φαγητό μετά μουσικής.

Το βράδυ της Παρασκευής (16/9), ο Good Job Nicky θα ανοίξει την όρεξή μας με τις μεγάλες του επιτυχίες και τη σφραγίδα του ποπ σταρ που ξέρει πώς να ξεσηκώνει ένα “πεινασμένο” κοινό, ενώ η Nalyssa Green θα μας ταξιδέψει με την αιθέρια φωνή και τις μαγευτικές μελωδίες του πηγαίου ταλέντου της σε κιθάρα, ακορντεόν και πλήκτρα, πριν δώσει πάσα στις επιλογές του Dj Manos K για να λικνιστούμε και να δώσουμε το σωστό εναρκτήριο λάκτισμα δύο μοναδικών τριημέρων.

Το Σάββατο (17/9), οι Four Owls” από τη Βρετανία θα μας μεταλαμπαδεύσουν τη “σοφία” του hip-hop και των σπουδαίων συνεργασιών τους με σπουδαίους ράπερς που απογείωσαν το τελευταίο (τρίτο) τους άλμπουμ, όπως οι DJ Premier, R.A. the Rugged Man και Kool G Rap. Η σκυτάλη στον “Λόγος Απειλή”, που με ανάλογο ύφος και είδος, με τους σκληροπυρηνικούς του στίχους θα συνοδεύσει ιδανικά ένα απολαυστικό burger και μία παγωμένη μπύρα. Η βραδιά θα κλείσει επίσης χορευτικά, χάρη στο Dj set από τους Kill Emil και Chino.


Το πρώτο τριήμερο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (18/9) με τρόπο εκκωφαντικό. Οι πασίγνωστοι Planet of Zeus θα γεμίσουν με heavy rock riffs τον χώρο, σε ακόμα μία live απόδειξη των άρτιων και δυναμικών εμφανίσεών τους, ενώ οι Πατρινοί Void Droid θα κρατήσουν το metal στοιχείο ζωντανό στη σκηνή, καλώντας μας να αφήσουμε λίγο στην άκρη το burger ή την μπύρα που κρατάμε για να τους ακολουθήσουμε στους σκληρούς τους ήχους. Δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Τέλος, ο Sin&Soul και η Short Lady θα αναλάβουν τα decks για ακόμη περισσότερο χορό, πριν ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο τριήμερο, εκεί που…

Burger + Μπύρες + Μουσική = Μενού Ολυμπιακών διαστάσεων

Στις 23-25 Σεπτεμβρίου, η μουσική ποικιλομορφία θα ταυτιστεί με την φαντασία των γεύσεων και μία σειρά από γνωστά και ανερχόμενα συγκροτήματα θα ακολουθήσει αρμονικά τη μακρόσυρτη λίστα των burgers που θα σερβίρονται μετά μουσικής.

Την Παρασκευή (23/9), ο Solmeister και η Marseaux θα ενώσουν τη rap με την pop καλωσορίζοντάς μας στο δεύτερο τριήμερο του Burger Fest, ενώ οι Strawberry Pills, με τους Αντώνη και Valisia θα μας οδηγήσουν στα “δυστοπικά” μονοπάτια του τελευταίου τους άλμπουμ, γιατί κάθε food fest είναι μια μυσταγωγία. Έπειτα, ο Dj Snatch θα στολίσει με τις μουσικές του επιλογές την Αγορά του ΟΑΚΑ, αλλά αυτό θα είναι απλά το προδόρπιο για τις επόμενες δύο ημέρες.

Το Σάββατο (24/9), οι σπουδαίοι Delinquent Habits από την Καλιφόρνια θα μας συστήσουν τη latin πλευρά του hip hop, με δημοφιλή τραγούδια εκατομμυρίων views, όπως το California και το Tres Delinquentes, τα οποία σίγουρα έχετε ακούσει κατά τη διάρκεια κάποιας ξέφρενης βραδιάς. Τώρα, θα τους ακούσουμε τρώγοντας burger. Η παρουσία τους στη σκηνή θα φέρει “πυρετό” το Σαββατόβραδο, ο οποίος όμως δεν θα “πέσει” στιγμή, αφού η βραδιά θα έχει και συνέχεια με τη Reverie να κρατά τον hip hop ρυθμό στη σκηνή, πριν ακολουθήσουν οι μουσικές επιλογές από τους Djs Noiz και Mike Karkas.


Το δεύτερο τριήμερο και η έβδομη παρουσία του Burger Fest θα κλείσουν την Κυριακή (25/9), με πολλές διαφορετικές μουσικές αποχρώσεις. Με τον Blend Mishkin και τους Roots Evolution δεν θα αντισταθούμε στη χορευτική γοητεία της Reggae, ενώ με τους Bazooka από τον Βόλο θα συμφωνήσουμε πως “το punk ποτέ δεν πεθαίνει”, πριν το σχήμα των Rsn, The Electric Quartet και MC Yinka χαρίσουν μία δυναμική και μελωδική hip hop εμφάνιση, με τη βραδιά να ολοκληρώνεται από τα Dj set των Global Club και της Short Lady.

Κι άλλες “γλυκιές” μελωδίες…

Πέρα από τους σπουδαίους καλλιτέχνες που θα περάσουν από τη σκηνή και τις “καλλιτεχνικές” γαστρονομικές δημιουργίες που θα περάσουν από τον ουρανίσκο μας, όπως φυσικά και τις παγωμένες μπύρες που θα συντροφεύσουν κάθε burger, από το μενού δεν θα λείψουν και οι γλυκές προσθήκες. Γλυκές αμαρτίες από Καμινάδα και Λουκουμάδες Μποέμ, για τη “σωστή χώνεψη”.

Κι επειδή #BurgerOlympics χωρίς διαγωνισμούς δεν γίνεται, ετοιμαστείτε για Challenges που θα κάνουν τα δύο αυτά τριήμερα ακόμα πιο ξεχωριστά και ολίγον “πικάντικα”. Θα είσαι ο νικητής του τριάθλου; Θα είσαι αυτός που θα αντέξει την πιο καυτερή σάλτσα στο hot challenge; Θα καταφέρεις να φας πιο γρήγορα από όλους το υπερ-burger σου χωρίς να λερωθείς; Προετοιμάσου και έλα να στεφθείς νικητής στο βάθρο ενός Festival Ολυμπιακών διαστάσεων.

TICKETS: Εδώ

16, 17, 18 & 23, 24, 25 Σεπτέμβρη στο Ο.Α.Κ.Α στο Μαρούσι!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα