Φάρμα: Μια γνωστή δημοσιογράφος κι ένας σχεδιαστής μόδας οι δυο νέοι παίκτες που εισβάλλουν στο παιχνίδι

Φάρμα: Μια γνωστή δημοσιογράφος κι ένας σχεδιαστής μόδας οι δυο νέοι παίκτες που εισβάλλουν στο παιχνίδι
Στιγμιότυπο από την πρεμιέρα της "Φάρμας" glomex

O σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος και η δημοσιογράφος/ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Φραγκάκη αναμένεται να συναντήσουν τους υπόλοιπους αγρότες της τηλεοπτικής "Φάρμας".

Μετά την πρεμιέρα της Φάρμας και την πρώτη μονομαχία αποχώρησης, στην οποία επικράτησε ο Θανάσης Πάτρας, έρχονται νέες αφίξεις στο ριάλιτι αγροτικής ζωής που προβάλλει ο ΑΝΤ1.

O σχεδιαστής μόδας και η γνωστή δημοσιογράφος μίλησαν στο πρωινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 λίγο πριν ενσωματωθούν στο ριάλιτι. Ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στο πώς πήρε το όνομα του από το θρυλικό ποίημα του Β.Κορνάρου, στα παιδικά του χρόνια σε χωριό της Κρήτης και στην μεγάλη του εξοικείωση με την αγροτική ζωή, ενώ και η Μαρία Φραγκάκη, αν και με πιο “αστικό” background, έδειξε ενθουσιασμένη για τη συνέχεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα