Folli Follie: Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οι 13 κατηγορούμενοι

Folli Follie: Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οι 13 κατηγορούμενοι
Πινακίδα καταστήματος Folli Follie EUROKINISSI

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσουν τελικά 13 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Folli-Follie, μετά την απόρριψη των σχετικών εφέσεων.

Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας υιοθετώντας την εισαγγελική εισήγηση, επικύρωσε το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και απέρριψε τις εφέσεις που είχαν καταθέσει τέσσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Folli-Follie.

Πλέον αναμένεται ο προσδιορισμός της δίκης, που θα οδηγήσει την οικογένεια Κουτσολιούτσου μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του ομίλου ενώπιον των τακτικών δικαστών.

Οι κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί κατά περίσταση είναι εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία από κοινού από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με συνολικό όφελος και αντίστοιχη ζημία άνω των 120.000 ευρώ, απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσα κατά φυσικών και νομικών προσώπων, ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ, με προξενειθείσα ζημία άνω των 120.000 ευρώ , χειραγώγηση της αγοράς από κοινού, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, ενώ ο προφυλακισμένος ιδρυτής της εταιρείας βαρύνεται και με το κακούργημα της κατάχρησης προνομιακής πληροφορίας κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, η εκτιμώμενη ζημία ανέρχεται στα 413.078.346,17 ευρώ, το ακριβές όμως ύψος της δεν μπορεί ακόμη να υπολογιστεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα