Αμφιλεγόμενη δήλωση Αθανασίου για την κατάργηση της διάταξης για την “πάρα φύσιν ασέλγεια”

Αμφιλεγόμενη δήλωση Αθανασίου για την κατάργηση της διάταξης για την “πάρα φύσιν ασέλγεια”
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου Eurokinissi

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου συνέδεσε την κατάργηση της διάταξης για την "πάρα φύσιν ασέλγεια" το 2015 με την ένταση των φαινομένων σεξουαλικών κακοποιήσεων.

Από τη θέση του προεδρεύοντος στη Βουλή ο Χαράλαμπος Αθανασίου έκανε μία τοποθέτηση που κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί προβληματική.

Είπε, λοιπόν, ο βουλευτής της ΝΔ, απευθυνόμενος στη Σία Αναγνωστοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ (στο πλαίσιο συζήτησης προς τη Λίνα Μενδώνη για την υπόθεση Λιγνάδη, τα εξής: “Εγώ, όμως, να πω ένα πράγμα, ότι φταίει και η νομοθεσία, κυρία Αναγνωστοπούλου, η πολιτεία, τα νομοθετήματα που έχει περάσει κατά διαστήματα, που έχουν επιτείνει τα φαινόμενα αυτά, όπως παραδείγματος χάριν –μιλάμε γενικότερα τώρα, δεν μιλάμε επί της ουσίας του θέματος– το ότι καταργήθηκε η διάταξη για την “παρά φύσιν ασέλγεια” και εντάθηκαν αυτά τα φαινόμενα. Θυμηθείτε πότε καταργήθηκε, και κάτω από ποιες προϋποθέσεις».

Η διάταξη για την παρά φύσιν ασέλγεια, αναχρονιστική και παρωχημένη, καταργήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015. Αλλά τι πραγματικά εννοεί ο κ. Αθανασίου; Ο,τι λόγω της κατάργησης της διάταξης εντάχθηκαν τα φαινόμενα παιδεραστίας στη χώρα;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα