Oι “10 εντολές” της Black Friday

Oι “10 εντολές” της Black Friday
PEXELS

Πρώτο βήμα... ψυχραιμία - Δεύτερο βήμα... διαβάστε το παρακάτω άρθρο

BlackFriday. Η ημέρα που δεχόμαστε έναν καταιγισμό προσφορών και εκπτώσεων. Είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός τους, μάλιστα, όπου πολλοί από εμάς στην κυριολεξία πελαγώνουμε. Γι’ αυτό, πρώτα απ’ όλα απαιτείται ψυχραιμία. Και στη συνέχεια, θα βρούμε και τις πραγματικά συμφέρουσες επιλογές μας.

Για να σας βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο, συγκεντρώσαμε τις «10 εντολές», τις οποίες πρέπει να ακολουθήσετε πιστά κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας. Ας δούμε αμέσως, ποιες είναι αυτές:

  1. Προσοχή στους επίδοξους απατεώνες και στις επίφοβες πρακτικές: Εάν κάτι σας «μυρίζει», τότε κάντε μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, προκειμένου να τεστάρετε όσα σας λένε.
  2. Διαβάστε τους όρους χρήσης στα ηλεκτρονικά καταστήματα – Ρωτήστε για εγγυήσεις στα φυσικά καταστήματα: Μην φοβάστε τα ψιλά γράμματα, εκεί κρύβεται όλη η ουσία.
  3. Προσέξτε την πιθανή παρορμητική αγοραστική συμπεριφορά: Μην παρασυρθείτε από τις μεγάλες προσφορές. Θέστε έναν προϋπολογισμό εξ αρχής και τηρήστε τον.
  4. Προσοχή στις άγνωστες ή πρωτοεμφανιζόμενες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις: Μην εμπιστεύεται άγνωστες εταιρείες. Ψάξτε λίγο περισσότερο, προτού αγοράσατε κάτι.
  5. Προσοχή στις παραπλανητικές προσφορές: Κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, ώστε να τεστάρετε τις τιμές.
  6. Δείξτε μεγάλη προσοχή στην παροχή ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών: Αποφύγετε να δώσετε προσωπικά σας δεδομένα, όπως ονοματεπώνυμο, αριθμό χρεωστικών καρτών ή κινητό τηλέφωνο.
  7. Μην παρασύρεστε από ασυνήθιστα χαμηλές τιμές ή προσφορές: Δείξτε αυτοσυγκράτηση και προσπαθήστε να μείνετε πιστοί στο budget σας.
  8. Μην παρασύρεστε από κουπόνια και giftcards: Ακριβώς το ίδιο. Ξοδέψτε ακριβώς όσα έχετε προϋπολογίσει.
  9. Ρωτήστε για την πολιτική ασφαλείας στις ηλεκτρονικές συναλλαγές: Εν μέσω της άνθισης του ηλεκτρονικού εμπορίου, οι απάτες είναι πολλαπλές και οι παγίδες πολυάριθμες.
  10. Συμφωνήστε την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος: Να ρωτήσετε για την ημερομηνία παράδοσης, ώστε να έχετε μια άποψη για το χρονικό περιθώριο που απαιτείται για να παραλάβετε το προϊόν σας.

Αφού έχετε κατά νου όλα αυτά, τότε μπορείτε να προχωρήσετε ανεπηρέαστοι στις αγορές που επιθυμείτε να κάνετε.

Εάν, τώρα, αναζητάτε κάποιο μοντέρνο, λειτουργικό και οικονομικό κινητό τηλέφωνο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και σ’ αυτό.

Το HUAWEI P50 Pro, για παράδειγμα, διατίθεται με όφελος της τάξης των 400 ευρώ. Ναι, καλά διαβάσατε. Τετρακόσια ευρώ λιγότερα (για να το δείτε και ολογράφως). Πρόκειται για ένα smartphone εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της ΗUAWEI. Τι μπορείτε να κάνετε μ’ αυτό; Σχεδόν τα πάντα. Και ιδίως να βγάζετε φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρειες και χρώματα, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και με υψηλή ευκρίνεια σε μακρινές αποστάσεις. Μάλιστα, μπορεί να διορθώνει και να αποκαθιστά αυτόματα κάθε λεπτομέρεια σε κάθε εικόνα.

Την ίδια στιγμή, εξαιρετικά συμφέρουσα είναι και η επιλογή του HUAWEI nova Y70, το οποίο συνδυάζει την τεχνολογία με τη μόδα και την αξιόπιστη διαδραστική εμπειρία. Το smartphone έχει κληρονομήσει το εξαιρετικό DNA της σειράς «nova» συγκεντρώνοντας μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης FullView 6,75 ιντσών, της μεγάλης μπαταρίας 6000mAh (φορτίζει ταχύτατα χάρη στο HUAWEISuperCharge 22,5W) αλλά και του κορυφαίου συστήματος τριπλής κάμερας AΙ.

Όλα τα smartphones της HUAWEI, σάς δίνουν πρόσβαση στα δημοφιλέστερα apps μέσω του HUAWEIAppGallery, το οποίο αποτελεί το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της εταιρείας και είναι από τα τρία μεγαλύτερα appmarketplaces παγκοσμίως. Επίσης, μέσα από το AppGallery, μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα, με ασφάλεια και χωρίς διαφημίσεις για τα νέα Huaweismartphones, το Gspace, που μπορείτε να εγκαταστήσετε όσες εφαρμογές της Google επιθυμείτε, όπως το Gmail, το YouTube, το GoogleDrive κ.λπ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI
Community.

Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα