Με το F2G MAGIC NUMBERS οι κολλητοί γίνονται πραγματικά πολύ … 'κολλητοί'!

Με απλές εικόνες, 4 φίλοι "κολλάνε" στην κυριολεξία! Αυτό ακριβώς δείχνει η νέα καμπάνια του F2G: μια φρέσκια παρέα νέων που ζουν και διασκεδάζουν, εντελώς κολλημένοι

Tο F2G Magic Numbers γίνεται ταινία, για να μας αποκαλύψει πώς οι κολλητοί μπορεί να γίνουν πραγματικά κολλητοί, αφού η υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες για ΔΩΡΕΑΝ επικοινωνία προς 3 αγαπημένους αριθμούς WIND ή Q, για έναν ολόκληρο μήνα με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 5€ και πάνω.

Με απλές εικόνες, 4 φίλοι «κολλάνε» στην κυριολεξία! Αυτό ακριβώς δείχνει η νέα καμπάνια του F2G: μια φρέσκια παρέα νέων που ζουν και διασκεδάζουν, εντελώς κολλημένοι. Μαζί μπορούν να κάνουν τα πάντα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο: να πάνε για καφέ, να χορέψουν, να γνωρίσουν κόσμο, να φλερτάρουν… ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί τελικά να… αλλάξουν κολλητούς! Άλλωστε, μπορείς να αλλάζεις τα Magic Numbers όποτε θες…

Related content

Related content

Η ταινία γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, σε πραγματικά νεανικά στέκια, από τον Άγγλο σκηνοθέτη Andy Lambert, σε παραγωγή της Boo Productions, ενώ το concept του διαφημιστικού είναι όπως πάντα της The Newtons Laboratory.

Τα WIND F2G Magic Numbers ενεργοποιούνται εύκολα από τον myF2G λογαριασμό κάθε χρήστη, που αφού προχωρήσει σε ανανέωση από 5€, μπορεί να συμπληρώσει σε ειδικό πεδίο τον αριθμό με τον οποίο επιθυμεί να επικοινωνεί δωρεάν, κερδίζοντας 1500 λεπτά για ένα μήνα. Όταν ολοκληρωθούν οι 30 μέρες και εφόσον υπάρξει επιπλέον ανανέωση, ξεκλειδώνουν σταδιακά και τα επόμενα 2 μαγικά νούμερα. Και βέβαια τα χρήματα της ανανέωσης μένουν στην κάρτα του χρήστη.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.f2g.gr

Για μια ακόμα φορά η WIND επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα και υπηρεσίες που μεγιστοποιούν την αξία των χρημάτων του.

SHARE:

24Media Network