Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Νίκου Παναγιωτόπουλου
Στην παρενόχληση του ελικοπτέρου που μεταφέρει τον υπουργό Εθνικής ’μυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο προχώρησε ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τουρκικά F-16 πραγματοποίησαν υπέρπτηση πάνω από τις Οινούσσες και παρενόχλησαν το ελικόπτερο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Στην παρενόχληση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο προχώρησε ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16.

Συγκεκριμένα τα τουρκικά μαχητικά στις 11:38 πραγματοποίησαν υπέρπτηση στα 3500 πόδια πάνω από τις Οινούσσες παρενοχλώντας το ελικόπτερο, που μετέφερε την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, λίγο μετά την απογείωση του από το νησί .

Στη συνέχεια, στις 11:58, το ίδιο ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από το Αγαθονήσι στα 1700 πόδια.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέπτονταν φυλάκια στην περιοχή ευθύνης των 96 ΑΔΤΕ (Οινούσσες), 79 ΑΔΤΕ (Αγαθονήσι) και 80 ΑΔΤΕ (Φαρμακονήσι) με τη συνοδεία επιτελών της ΑΣΔΕΝ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα