Απίστευτα πράγματα στο Βραζιλία – Αργεντινή: Έφοδος αστυνομίας για να συλλάβει 4 Αργεντινούς που παραβίασαν τα υγειονομικά μέτρα

Απίστευτα πράγματα στο Βραζιλία – Αργεντινή: Έφοδος αστυνομίας για να συλλάβει 4 Αργεντινούς που παραβίασαν τα υγειονομικά μέτρα
Μέσι και Νεϊμάρ στο επεισοδιακό ματς AP/Andre Penner

Η αστυνομία της Βραζιλίας έκανε έφοδο και διέκοψε το παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή για να συλλάβει 4 παίκτες της "αλμπισελέστε" που παραβίασαν το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η αστυνομία της Βραζιλίας έκανε έφοδο στον αγωνιστικό χώρο της “Αρένα Κορίνθιανς” του Σάο Πάουλο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της χώρας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 για να συλλάβει 4 παίκτες της “αλμπισελέστε”.

Σύμφωνα με το Sport24.gr το υπουργείο υγείας της χώρας είχε ζητήσει οι Χιοβάνι λο Σέλσο, Εμιλιάνο Μαρτίνες, Εμιλιάνο Μπουενδία και Κριστιάν Ρομέρο να μην φύγουν από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Αργεντινής, καθώς προέρχονταν από ταξίδι από το Ηνωμένο Βασίλειο, χώρα για τους ταξιδιώτες της οποίας ισχύουν αυξημένοι περιορισμοί στη Βραζιλία.

Οι 4 παίκτες πήγαν κανονικά με το πούλμαν στο γήπεδο και μάλιστα τρεις εξ αυτών ήταν και βασικοί στην ενδεκάδα του Λιονέλ Σκαλόνι.

Στο 6ο λεπτό της συνάντησης, αστυνομικοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι διεκόπη οριστικά.

Όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της CONMEBOL, “ο διαιτητής κι ο παρατηρητής αγώνα θα υποβάλλουν την έκθεσή τους στην πειθαρχική επιτροπή της FIFA, η οποία θα καθορίσει τα επόμενα βήματα. Αυτές οι διαδικασίες διέπονται αυστηρά από τους ισχύοντες κανονισμούς. Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι μία διοργάνωση της FIFA. Όλες οι αποφάσεις σχετικά με την οργάνωση και την εφαρμογή υπόκεινται στην απόλυτη εξουσία αυτού του οργανισμού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα