Αυγενάκης: Επικοινώνησε με UEFA και προγραμμάτισε συνάντηση με τον αθλητικό εισαγγελέα

Λευτέρης Αυγενάκης Sport24

Τα επεισόδια στον αγώνα νέων του Ολυμπιακού με την Μπάγερν προκάλεσαν την αντίδραση του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη προέβη σε μία σειρά ενεργειών μετά τα επεισόδια στον αγώνα νέων του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου στο Ρέντη. 

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: "Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αμέσως μετά από τα πρωτοφανή επεισόδια, που συνέβησαν το απόγευμα στον αγώνα Ολυμπιακός – Μπάγερν για το Youth League της UEFA και τα οποία δυσφημούν την Ελλάδα διεθνώς, προχώρησε άμεσα σε:

• συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η βία στα γήπεδα έκανε εκ νέου την εμφάνισή της.

• επικοινωνία με στελέχη της UEFA, καθώς και με τον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, με τον οποίο προγραμματίστηκε συνάντηση αύριο, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στη 1 το μεσημέρι.

συνεργασία με τον πρόεδρο της ΔΕΑΒ, κ Αχιλλέα Τσιχτή.

Τέλος, στο πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου 4326/2015, εξετάζονται και τα δύο περιστατικά «φραστικής βίας», τα οποία σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19: Εισβολή κουκουλοφόρων και διακοπή του ματς

Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19: Το βίντεο από τη στιγμή της εισβολής κουκουλοφόρων

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS