Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει τους κορυφαίους του 2022

Βράβευση κορυφαίων αθλητών από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή
Βράβευση κορυφαίων αθλητών από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή EUROKINISSI SPORTS

Τη Δευτέρα (16/01) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών που ξεχώρισαν το 2022 από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 18:30 στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, θα τιμηθούν όσοι αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν μετάλλιο εντός του 2022 στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε επίπεδο ανδρών και γυναικών, σε Ολυμπιακά αθλήματα.

ADVERTISING

Παράλληλα θα βραβευθούν και οι νεαροί αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που έγινε στη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας.

Η ΕΟΕ θα απονείμει και φέτος τα τιμητικά βραβεία «Δημήτριος Βικέλλας» σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς στον Ολυμπισμό και στον Αθλητισμό.

Για το 2022 θα βραβευθούν ο πρώην Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ κ. Λάμπης Νικολάου για τη συνολική προσφορά στον Ολυμπισμό του και η κα. Μαριάννα Λάτση για τη στήριξη των αθλητών της Προολυμπιακής ομάδας μέσω των Ολυμπιακών Υποτροφιών του Ιδρύματος Λάτση.

Η εκδήλωση βραβεύσεων της ΕΟΕ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network