Κασίγιας: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας

Κασίγιας: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας
Ίκερ Κασίγιας AP

Ο Ίκερ Κασίγιας επιβεβαίωσε με post στα social media την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. "Να τη φέρουμε στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου" υποστήριξε.

Από τα μέσα Ιανουαρίου είχε πέσει το όνομα του Ίκερ Κασίγιας στο τραπέζι για την προεδρία της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Προ ημερών η εκπομπή “El Larguero” του Cadena Ser αποκάλυψε πως ο 38χρονος τερματοφύλακας δεδομένα θα είναι θα υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Τη Δευτέρα (17/2) ο ίδιος επιβεβαίωσε μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media πως πράγματι κατεβαίνει για τον προεδρικό θώκο της RFEF. “Μαζί θα τοποθετήσουμε την ομοσπονδία μας στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου” ανέφερε ο Ισπανός, ο οποίος δεν έχει αποσυρθεί επίσημα από τη δράση, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί από τότε που υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου την Πρωτομαγιά του 2019 σε προπόνηση της Πόρτο.

Σύμφωνα με το Sport24, αντίπαλος του Κασίγιας θα είναι ο νυν πρόεδρος της RFEF, Λουίς Ρουμπιάλες. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Σε περίπτωση εκλογής του, αναμένεται να έχει στο πλάι κι άλλους διεθνείς πρώην συμπαίκτες του. Ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, αναμένεται να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην επόμενη ημέρα του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα