Μουντιάλ 2022 – Κιλιάν Εμπαπέ: Η απόλυτη φωτογραφία στο φινάλε του τελικού

Μουντιάλ 2022 – Κιλιάν Εμπαπέ: Η απόλυτη φωτογραφία στο φινάλε του τελικού
Απογοητευμένος ο Κιλιάν Εμπαπέ AP/NATACHA PISARENKO

Ήταν η στιγμή που όλα μαύρισαν. Ήταν η στιγμή που η ψυχή του βγήκε από το καταπονημένο κορμί του. Ήταν η στιγμή που ο Κιλιάν Εμπαπέ χρειαζόταν, μετά από την εξωπραγματική προσπάθεια στον τελικό του Μουντιάλ 2022.

Τα έκανε όλα. Τα έδωσε όλα. Έπαιξε στο 110% των δυνάμεών του. Σκόραρε τρεις φορές, έβαλε και το χτύπημα στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα θυμάται για πάντα τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, θα θυμάται για πάντα την επικών διαστάσεων εμφάνιση που του έδωσε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του τουρνουά, αλλά και τη στιγμή που στο φινάλε ξάπλωσε στον πάγκο της Γαλλίας και άδειος πια από δυνάμεις, άδειασε και από συναισθήματα.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Γάλλος σούπερσταρ της Παρί δεν είχε κουράγιο να αγκαλιάσει συμπαίκτες κι αντιπάλους, χρειάστηκε να ξαποστάσει για να… επιβιώσει μετά από την εξωπραγματική του εμφάνιση, σίγουρα όμως θα αισθάνεται καλά με την προσπάθειά του, με όσα έκανε απέναντι στην Αργεντινή όταν όλα έδειχναν χαμένα για την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο φινάλε του τελικού του Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα