Μπεκατώρου: Νέα παραίτηση μέλους του Δ.Σ. της ΕΙΟ – Αποχώρησε ο Γιώργος Χριστόπουλος

Μπεκατώρου: Νέα παραίτηση μέλους του Δ.Σ. της ΕΙΟ – Αποχώρησε ο Γιώργος Χριστόπουλος
Η Σοφία Μπεκατώρου Bernat Armangue / Associated Press

Η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας φέρνει ραγδαίες εξελίξεις, καθώς υπήρξε νέα παραίτηση.

Η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας φέρνει ραγδαίες εξελίξεις.

Μετά τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ακόμη ένα μέλος του ΔΣ, ο Γιώργος Χριστόπουλος, ανακοίνωσε την παραίτησή του, όπως αναφέρει το Sport24.gr.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι οι συνθήκες πλέον δεν τον εκφράζουν ως άνθρωπο του Ναυταθλητισμού, ως Εργοδότη που απασχολεί δεκάδες οικογενειάρχες και ως Επιστήμονα, ενώ είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν και άλλες παραιτήσεις.

Η επιστολή του κ. Χριστόπουλου:

“Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με ιδιαίτερη θλίψη είμαι υποχρεωμένος να σας δηλώσω ότι δεν δύναμαι να παραμείνω στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας ύστερα και από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες της κ. Σοφίας Μπεκατώρου.

Κατόπιν των συγκλονιστικών αυτών αναφορών, στέκομαι στην γενικότερη τους αντιμετώπιση από πλευράς της εκπροσώπησης ΕΙΟ και στο εν γένει κλίμα περαιτέρω διατάραξης του αθλητικού πνεύματος που επικρατεί το τελευταίο διάστημα.

Οι συνθήκες πλέον αυτές δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο του Ναυταθλητισμού, ως Εργοδότη που απασχολεί δεκάδες οικογενειάρχες και ως Επιστήμονα.

Προς τούτο σας υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ της ΕΙΟ με άμεση ισχύ,

Γιώργος Χριστόπουλος

Δρ-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , MSc MBA PhD΄”

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα