Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους: “Δεχόμαστε απειλές για να εγκαταλείψουμε την ESL”

Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους: “Δεχόμαστε απειλές για να εγκαταλείψουμε την ESL”

Οι τρεις ομάδες που δημιούργησαν τη European Super League και δεν συμφιλιώθηκαν με την UEFA, έβγαλαν κοινή ανακοίνωση στην οποία καλούν τις FIFA και UEFA σε διάλογο για την επίλυση των προβλημάτων τους, ζητώντας τους να σταματήσουν να τις απειλούν για να εγκαταλείψουν τη European Super League.

Η UEFA ήρθε σε συμφωνία με τις εννιά εκ των δώδεκα ομάδων που δημιούργησαν τη European Super League, οι οποίες με την υπογραφή τους δεσμεύτηκαν να σεβαστούν τις διοργανώσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Οι τρεις ομάδες που δεν ενέδωσαν στο συγκεκριμένο πρωτόκολλο της UEFA, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία καλούν τις FIFA και UEFA να σταματήσουν να ασκούν τους πίεση για να συναινέσουν με αυτές και να εγκαταλείψουν το εγχείρημα, προτρέποντάς τους να δημιουργήσουν ένα δίαυλο επικοινωνίας, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το SPORT 24, τονίζουν ότι από την αρχή της δημιουργίας της λίγκας οι ομάδες ανέφεραν ότι θα προχωρούσαν στη δημιουργία της, αφού πρώτα έπαιρναν τη συγκατάθεση των δύο συνομοσπονδιών, όπως ορίζουν οι κανονισμοί.

Ταυτόχρονα ισχυρίζονται ότι έχουν επίγνωση της κατάστασης, αλλά και των αντιδράσεων του κοινού, ωστόσο δεν μπορούν να εγκαταλείψουν την ιδέα της European Super League, καθώς η οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία στις ομάδες τους έχει προκαλέσει ήδη μεγάλη ζημιά και πρέπει να επουλωθούν οι πληγές που έχουν δημιουργηθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version