Σάκκαρη – Καμίλα Οσόριο 2-0: Με φόρα η Μαρία στην επιστροφή της στο Νότιγχαμ πέρασε στον 2ο γύρο

Σάκκαρη – Καμίλα Οσόριο 2-0: Με φόρα η Μαρία στην επιστροφή της στο Νότιγχαμ πέρασε στον 2ο γύρο
@2022 MMARK TERRILL/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο5) ξεκίνησε με φόρα στο Nottigham Open και επέστρεψε με νίκη στην πρεμιέρα της επικρατώντας της Κολομβιανής Καμίλα Οσόριο (Νο61) με 2-0 σετ (6-2, 6-3). Στον 2ο γύρο η Ελληνίδα θα βρεθεί απέναντι στην έμπειρη Καναδή Ρεμπέκα Μαρινό (Νο109).

Επιστροφή στο γρασίδι με νίκη για τη Μαρία Σάκκαρη (Νο5), η οποία δεν έχασε στιγμή τη συγκέντρωσή της και επικράτησε της Κολομβιανής Καμίλα Οσόριο (Νο61) με 2-0 σετ (6-2, 6-3), παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Nottigham Open.

Η Νο1 του ταμπλό ξεκίνησε με το δεξί το παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Οσόριο, ήταν κυρίαρχος του πρώτου σετ, γι’ αυτό και το κατέκτησε εύκολα με 6-2.

Στο 2ο σετ η Καμίλα Οσόριο ανέβασε την επίδοσή της, πίεσε περισσότερο τη Σάκκαρη, όμως η Μαρία κράτησε τη συγκέντρωσή της και κλείδωσε τη θέση της στον 2ο γύρο του τουρνουά, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την έμπειρη Καναδή Ρεμπέκα Μαρινό (Νο109).

Όπως αναφέρει το SPORT24, η Μαρία είχε οκτώ άσους.

Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα τενίστρια έχασε δυο θέσεις μετά το Roland Garros και πλέον βρίσκεται στο Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα