Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα στη μάχη του Australian Open η Μαρία, την Τρίτη πιθανότατα ο Στέφανος

Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα στη μάχη του Australian Open η Μαρία, την Τρίτη πιθανότατα ο Στέφανος
Μαρία Σάκκαρη - Στέφανος Τσιτσιπάς Patrick Semansky / ASSOCIATED PRESS

Οι διοργανωτές του Australian Open ανακοίνωσαν ότι τη Δευτέρα θα διεξαχθούν οι αγώνες του πάνω μέρους του ταμπλό όπου βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη. Την Τρίτη πιθανότατα η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Australian Open έχει ξεκινήσει και τη Δευτέρα (17/01) οι κορυφαίοι αθλητές τένις του κόσμου θα αρχίσουν την προσπάθειά τους.

Όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές οι αγώνες θα αρχίσουν κανονικά τη Δευτέρα με τις αναμετρήσεις που αφορούν το πάνω μέρος του ταμπλό τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Όπως γράφει το SPORT24.gr, αυτό σημαίνει ότι η Μαρία Σάκκαρη (Νο5 του ταμπλό) θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (17/01) την Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία. Η 34χρονη τενίστρια είναι αυτή τη στιγμή στο Νο285, αλλά στο παρελθόν έχει φτάσει στο Νο46. Δεν έχει πάει ποτέ στον τρίτο γύρο του αυστραλιανού τουρνουά, ενώ το highlight της καριέρας της ήταν ο τρίτος γύρος του Wimbledon το 2015.

Έτσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα περιμένει μία ακόμα ημέρα για να αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς αφού εκείνος θα παίξει πιθανότατα την Τρίτη (18/01). Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάικλ Ίμερ από την Σουηδία θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ίμερ βρίσκεται στο Νο82 της παγκόσμιας κατάταξης και στα χαμηλότερα επίπεδα του ταμπλό, ωστόσο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο ΑΤΡ Cup με τα χρώματα της Σουηδίας και είναι ένας αντίπαλος που θέλει προσοχή.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα ο αγώνας του Τζόκοβιτς θα διεξαχθεί και εκείνος τη Δεύτερα με αντίπαλο τον Μιομιρ Κετσμάνοβιτς.

Εάν ο Σέρβος κερδίσει την παραμονή του στην Αυστραλία και καταφέρει να καταπέσει η απόφαση για άρση της visa του τότε θα μπει να αγωνιστεί δίχως να έχει προπονηθεί τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα