Για τα μάτια μας και μόνο...

Για τα μάτια μας και μόνο...

Η λίστα των παραγγελιών για το Lyonheart Κ έχει ήδη ανοίξει. Σύμφωνα με την εταιρία θα κατασκευασθούν μόλις 50 κομμάτια και η τιμή του καθενός θα είναι στα 495.000 ευρώ χωρίς τους φόρους.

Το  Lyonheart Κ είναι ένα αυτοκίνητο που αντανακλά τις κλασικές Jaguar και Aston Martin,  θα κατασκευασθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και η τιμή του φθάνει τα 495.000 ευρώ.

Ο αγαπημένος , των Ελβετών, σχεδιαστής Bo Zolland είναι αυτός που κρύβεται πίσω από το σπορ αυτοκίνητο, το  Lyonheart Κ, το οποίο δημιούργησε σε συνεργασία με την επίσης ελβετική εταιρία Classic Factory.

Για τα μάτια μας και μόνο...

Το Lyonheart Κ είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητο.  Κατασκευάζεται στο Κόβεντρι στην Αγγλία, από εξειδικευμένους τεχνίτες που εργάζονται για τη νεοσύστατη βρετανική εταιρία  Lyonheart Cars.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του Lyonheart είναι απλή ενώ η εταιρία χρησιμοποιεί  μόνο γνήσια υλικά. Όπως: ανθρακονήματα, δέρμα, καπλαμά, γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και χρώμιο. Τίποτα άλλο.

Για τα μάτια μας και μόνο...

Ο σχεδιασμός του,   μιμείται την εμφάνιση των κλασικών βρετανικών σπορ αυτοκινήτων όπως ήταν οι  Jaguar και οι Aston Martin. Όπως εξηγούν οι σχεδιαστές του, το Κ της  Lyonheart είναι φρέσκο, κομψό, εκλεπτυσμένο και διακριτικό, αλλά ταυτόχρονα ισχυρό και δυναμικό.

Η δύναμη προέρχεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο V8, 5.0-λίτρων κινητήρα ο οποίος αποδίδει  542 ίππους. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το Κ της Lyonheart θα μπορεί να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ. / ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα του supercar θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 300 χλμ. / ώρα.

Για τα μάτια μας και μόνο...

Η λίστα των παραγγελιών για το Lyonheart Κ έχει ήδη ανοίξει. Σύμφωνα με την εταιρία θα κατασκευασθούν μόλις 50 κομμάτια  και η τιμή του καθενός θα είναι στα  495.000 ευρώ χωρίς τους φόρους.

Αν βάλετε την παραγγελία σας   σήμερα, η πρόβλεψη της Lyonheart είναι  ότι θα χρειασθούν περίπου  18 μήνες μέχρι να σας παραδώσει το αυτοκίνητό σας.

SHARE:

24Media Network