Στη Γενεύη κάνει ευρωπαϊκή πρεμιέρα το νέο Mitsubishi L200

Στη Γενεύη κάνει ευρωπαϊκή πρεμιέρα το νέο Mitsubishi L200

Ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Mitsubishi στην παγκόσμια αγορά, το L200, «πατάει» Ευρώπη στην Έκθεση της Γενεύης

Μοντέλο στρατηγικής σημασίας για τη Mitsubishi Motors Corporation, το L200 έχει εξελιχθεί ως το  “Απόλυτο Sport Utility Truck” που πετυχαίνει νέα επίπεδα αξιοπιστίας, αντοχής, άνεσης και ευελιξίας, για να ικανοποιήσει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των παγκόσμιων πελατών pickup truck.

Ο νέος αλουμινένιος υπερτροφοδοτούμενος 2.4 MIVEC diesel (4N15) χάρη στην καλύτερη λειτουργία του προσφέρει 17% λιγότερες εκπομπές CO2. Οι εκπομπές CO2 του απερχόμενου L200 μειώνονται περαιτέρω στα 169 g/km τουλάχιστον σε συνδυασμό με το νέο εξάρι μηχανικό κιβώτιο.

Ο νέος 4N15 αποδίδει 180 hp (133 kw) / 154hp (113 kw) (και αντίστοιχα. 430 Nm / 380 Nm) στις χαμηλές στροφές και προσφέρει δυναμικές, συναρπαστικές επιδόσεις ακόμα και με φορτωμένο όχημα. Ο υπερσυμπιεστής μεταβλητής γεωμετρίας με μικρή τουρμπίνα παρέχει βελτιωμένη απόκριση και κορυφαία οδηγική απόλαυση με το νέο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και τα paddles (χειριστήρια στο τιμόνι) του αυτόματου κιβωτίου.

Εξωτερική σχεδίαση

Διατηρώντας τα σπορ και κομψά χαρακτηριστικά του προκατόχου του, η εξωτερική σχεδίαση του νέου L200 προβάλλει ένα δυναμισμό που θυμίζει μυώδες σώμα καλογυμνασμένου αθλητή. Η νέα εξωτερική σχεδίαση συμβάλλει στο χαμηλότερο αεροδυναμικό συντελεστή 0,40 Cd και στην αυξημένη απόδοση του καυσίμου.

Άνεση εσωτερικού

Το εσωτερικό είναι αισθητά πιο αθόρυβο χάρη στο νέο κινητήρα diesel τα αυξημένα ηχομονωτικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι οι εμπρός και πίσω επιβάτες μπορούν να συνομιλούν και να ακούγονται ακόμα και σε διαδρομές στον αυτοκινητόδρομο ή σε ανώμαλους δρόμους.

Οι μεγαλύτερες βάσεις του αμαξώματος και τα επιμηκυμένα φύλλα σούστας της πίσω ανάρτησης προσφέρουν μία απίστευτα πιο ομαλή οδηγική εμπειρία με μειωμένους κραδασμούς.

Σημαντική αναβάθμιση της αντιληπτής ποιότητας σε συνδυασμό με τις καλύτερες θέσεις των καθισμάτων και τη θέση οδήγησης για πιο άνετη οδηγική εμπειρία.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία από το παγκοσμίως επιτυχημένο προηγούμενο μοντέλο, η αξιοπιστία και αντοχή του νέου L200 έχουν αυξηθεί βελτιώνοντας και ενισχύοντας τη δομή του αμαξώματος. Σε συνδυασμό με την κατά 7% υψηλότερη στρεπτική ακαμψία του πλαισίου αντέχει στις σκληρές συνθήκες λειτουργίας των pickup σε μεγάλο εύρος εδαφών και συνθηκών.

* SS4-II (Super Select 4WD II (με low gear, μόνιμη 4WD) πετυχαίνει καλύτερη σταθερότητα στο στρίψιμο, ακόμα και σε τραχείς δρόμους οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν ένα από τα τέσσερα προγράμματα οδήγησης περιστρέφοντας τον σχετικό επιλογέα.

* Active Stability & Traction Control με συστήματα Trailer Stability Assist και Hill Start Assist, Lane Departure Warning προσφέρουν στον οδηγό μία ξεκούραστη οδηγική εμπειρία.

* Προβολείς HID (με ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED και προβολείς Bi-Xenon) προσφέρουν ανώτερη ορατότητα ακόμα και το χειμώνα ή κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

Η παθητική ασφάλεια έχει αυξηθεί με επτά αερόσακους, μεταξύ των οποίων πλευρικοί και τύπου κουρτίνας (οροφής) για τους εμπρός επιβάτες και ένας πρόσθετος αερόσακος προστασίας γονάτων του οδηγού.

Νέα χαρακτηριστικά, όπως (διαθεσιμότητα ανάλογα με την αγορά και το μοντέλο):

o Πίσω πόρτες προστίθενται για μεγαλύτερη άνεση στο Club Cab

o Σύστημα λειτουργίας χωρίς κλειδί με διακόπτη stop/start

o Προσαρμοζόμενο Cruise Control

o Διζωνικό αυτόματο A/C

o Χειριστήρια αλλαγών ταχυτήτων (paddles) στο τιμόνι

o Ρύθμιση κολόνας του τιμονιού ως προς την κλίση και την απόσταση

o Κάμερα οπισθοπορείας

o Ψηφιακό σύστημα ραδιοφώνου DAB (Digital Audio Broadcasting)

SHARE:

24Media Network