Δανάη Στράτου: Όταν γνωριστήκαμε με τον Γιάνη, ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι

Γιάνης Βαρουφάκης - Δανάη Στράτου
Γιάνης Βαρουφάκης - Δανάη Στράτου EUROKINISSI

Για τη γνωριμία της με τον σύντροφό της, Γιάνη Βαρουφάκη, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η εικαστικός Δανάη Στράτου. Πώς γνωρίστηκαν και πώς ξεκίνησε η σχέση τους.

Η εικαστικός Δανάη Στράτου μίλησε στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" για τη γνωριμία της με τον Γιάνη Βαρουφάκη, για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους και για τον έρωτά τους που παραμένει δυνατός.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

ADVERTISING

"Είχαμε μία κοινή φίλη, η οποία έτυχε και μας πήγε σε ένα εστιατόριο. Αμέσως εντυπωσίασε ο ένας τον άλλον. Εμένα τουλάχιστον μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν είχα γνωρίσει συχνά άντρες που να ακούνε και να είναι μέσα στη συζήτηση. Είχε χιούμορ, άκουγε με ενδιαφέρον αυτά που είχα να πω για την τέχνη μου, είχε ήδη δει ένα έργο μου και τον είχε εντυπωσιάσει. Υπήρχε μια χημεία, μια σύνδεση σε πνευματικό επίπεδο.

Τότε ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους, οπότε δεν τέθηκε θέμα φλερτ. Αργότερα είχαμε βγει σε μια μεγάλη παρέα, ως ζευγάρια μάλιστα, εκείνος με την σύντροφό του και εγώ με τον σύντροφό μου. Είχαμε, ωστόσο, κάτσει δίπλα δίπλα και μιλούσαμε 3,5 ώρες εκείνο το βράδυ. Δεν είχαμε σκεφτεί κάτι. Ένα χρόνο μετά, που είχα χωρίσει και χώριζε και εκείνος, βρεθήκαμε ξανά και φούντωσε όλο αυτό."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νύχτες Πρεμιέρες 2019: Πρεμιέρες με Γαβρά και Λάνθιμο - Όσα πρέπει να ξέρετε για το φετινό πρόγραμμα

Τα πρώτα καρέ Λούλη και Μπουρδούμη ως Βαρουφάκης και Τσίπρας στην ταινία του Γαβρά

SHARE:

24Media Network