Δημήτρης Αποστόλου: Αν ξανακάναμε το "Τι ψυχή θα παραδώσεις" θα σερνόμασταν

Ο Δημήτρης Αποστόλου
Ο Δημήτρης Αποστόλου NDP PHOTO AGENCY

Ο γνωστός σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου μίλησε για το περιβόητο εξώδικο στον ΣΚΑΙ και τον Αλέξανδρο Ρήγα, για το διαζύγιο με την σύζυγό του και για το πρόβλημα υγείας του.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης των επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών Δημήτρης Αποστόλου παραχώρησε συνέντευξη στο "Πρωινό", όπου μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το διαζύγιο που έχει πάρει με τη γυναίκα του, καθώς και στα παιδιά του με τα οποία δεν μένουν μαζί, καθώς ζουν στη Βέροια με τη μητέρα τους, κι όποτε πάει να τα δει προετοιμάζεται ψυχολογικά καιρό πριν.

ADVERTISING

Επίσης, μίλησε για τις σχέσεις που έχει με τον Αλέξανδρο Ρήγα, το εξώδικο που έστειλε όταν ετοιμαζόταν η σειρά "Room Service Πλιζ!", που θα ήταν remake του "Κόκκινου Επεισοδίου", καθώς και για τα ποσά που έπαιρναν κάποτε για κάθε επεισόδιο.

"Έκανα κάποιες εξετάσεις πρόσφατα και πρέπει να γίνει πολύ άμεσα επέμβαση στο νεφρό μου, αλλιώς θα πεθάνω", είπε ο γνωστός σεναριογράφος για το πρόβλημα υγείας του.

Όσον αφορά στον Αλέξανδρο Ρήγα, με τον οποίον υπήρξαν "αχτύπητο δίδυμο" στον χώρο των ελληνικών τηλεοπτικών σειρών, δήλωσε:

"Με τον Αλέξανδρο Ρήγα το διαλύσαμε το 2015 το μαγαζί, χωρίς να τσακωθούμε. Μου έχει κάνει πολλά "χαζά", αλλά τον αγαπάω πολύ, δεν μπορώ να του θυμώσω. Έστειλα εξώδικο, γιατί είδα το "Κόκκινο Δωμάτιο" να ετοιμάζεται με άλλο όνομα. Ουσιαστικά στον ΣΚΑΪ πήγαινε το εξώδικο, είπα πως αν έχει την παραμικρή ομοιότητα εγείρονται δικαιώματα. Θα μπορούσε να με πάρει νωρίτερα ο Αλέξανδρος Ρήγας να μου πει τι ακριβώς ετοίμαζε".

Επίσης, αναφέρθηκε στο "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;", λόγω των συνεχών remakes που ετοιμάζονται, λέγοντας:

" Θεωρώ μεγάλη βλακεία τα remakes. Αν το ξανακάναμε θα σερνόμασταν κι εμείς, θα σερνόντουσαν και τα κορίτσια. Θα ήταν ΚΑΠΗ. Γεράσαμε ρε παιδί μου. Να βλέπεις αυτά τα τέσσερα κορίτσια που λατρέψαμε όλοι, να παλεύουν, επειδή θυμούνταν στη βαθιά τους ωριμότητα για να μην πω τίποτα χειρότερο, ότι κάποιος τους βίασε, είναι αστείο. Εκείνο τον καιρό ήταν 35άρες, είναι διαφορετικό".


SHARE:

24Media Network