Δημήτρης Σαμόλης: Όσα αποκάλυψε για τις “Άγριες Μέλισσες” και τη Θεοδοσία

Δημήτρης Σαμόλης: Όσα αποκάλυψε για τις “Άγριες Μέλισσες” και τη Θεοδοσία
Ο Δημήτρης Σαμόλης στο The 2night show Glomex

Ο Δημήτρης Σαμόλης υποδύεται τον γυναικολόγο Αλέξανδρο Βασταρδή στις "Άγριες Μέλισσες". Ο ηθοποιός και τραγουδιστής έκανε spoiler για τη συνέχεια της σειράς.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο “The 2Night Show” τον ηθοποιό και τραγουδιστή Δημήτρη Σαμόλη, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες συμμετέχει στις “Άγριες Μέλισσες“.

Ο γυναικολόγος από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 εξήγησε ότι από φοιτητής της Νομικής συνειδητοποίησε πως το επάγγελμα του δικηγόρου, του προκαλούσε κρίσεις πανικού και η διέξοδος που βρήκε ήταν το τραγούδι και η μουσική, ενώ έκανε πολλές αποκαλύψεις για τη σχέση του με την τηλεοπτική Θεοδοσία και τις αναταραχές που θα φέρει στο Διαφάνι.

“Ουσιαστικά, στην αρχή με είδαν για το ρόλο του τραγουδιστή που έκανε ο Ίαν Στρατής. Δεν έγινε τελικά αυτό και μετά με καλέσανε για το ρόλο του Αλέξανδρου Βασταρδή, του γιατρού, και πέρασα από 5-6 ακροάσεις”, δήλωσε αρχικά για το πώς μπήκε στη σειρά.

Όσον αφορά στη συνέχεια του ρόλου του, ο Δημήτρης Σαμόλης δήλωσε: “Ο γιατρός μένει μέχρι κάποιο σημείο που έχω διαβάσει. Κάποια στιγμή πηγαίνει και στο Διαφάνι, να διεκδικήσει τη Θεοδοσία στα ίσα πλέον. Τη διεκδικεί σθεναρά. Το αστείο με την Χριστίνα (Θεοδοσία) είναι ότι την διεκδικώ από πέρυσι σε ένα άλλο σίριαλ! Όταν παίζαμε στη “Ζωή Εν Τάφω” στην Κρατική Τηλεόραση. Δεν την κέρδισα πέρυσι”.

Μίλησε, επίσης, για τις αντιδράσεις του κόσμου, αναφέροντας: “Στο δρόμο μου λένε συνέχεια “γεια σου γιατρέ”. Πολλά κορίτσια με ρωτάνε αν μπορούν να κλείσουν ραντεβού για τεστ Παπ και τις στέλνω κατευθείαν στον αδερφό μου, που είναι όντως γυναικολόγος”.

Τέλος, ο Δημήτρης Σαμόλης εξέφρασε την ικανοποίησή του και τη χαρά του για τη στροφή στη μυθοπλασία: “Σαν ηθοποιός είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μία τέτοια δουλειά έχει αυτή την ανταπόκριση, γιατί δεν γίνονται συχνά τέτοιες δουλειές. Και που έχει στραφεί πλέον το ενδιαφέρον στη μυθοπλασία. Για εμάς τους ηθοποιούς είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει. Και ας μην ήμουν στη σειρά, και πριν μπω στις “Άγριες Μέλισσες” ήμουν χαρούμενος που υπάρχει αυτή η σειρά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα