Έλενα Γαλύφα: Από γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου, blogger και influencer

Έλενα Γαλύφα: Από γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου, blogger και influencer
Έλενα Γαλύφα

Η Έλενα Γαλύφα ήταν για 7 χρόνια προσωπική γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου, μέχρι που αποφάσισε να αφήσει τη θέση της και να γίνει fashion blogger, αφού η μόδα ήταν πάντα η μεγάλη της αγάπη.

Η Έλενα Γαλύφα αποτελεί μία από τις πιο επιδραστικές Ελληνίδες fashion bloggers και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω από το πώς έφτασε να ασχολείται με την μόδα και το instagram, αφού για 7 χρόνια ήταν η προσωπική γραμματέας του πολιτικού Δημήτρη Αβραμόπουλου και στη συνέχεια τα παράτησε όλα για να ακολουθήσει το όνειρό της, που είχε να κάνει με τη μόδα.

Η γνωστή blogger και influencer μοιράστηκε την ιστορία της ζωής της, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show. Επίσης, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μια ιστορία, για όταν είχε κάνει casting για την κριτική επιτροπή του GNTM, αλλά τελικά πήραν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

“Βρέθηκα μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εγώ δεν την γνώριζα την κοπέλα, γιατί ήταν και στο εξωτερικό. Ήταν πολύ χαμηλοβλεπούσα, ήσυχη. Της έπιασα την κουβέντα, πώς σε λένε κλπ, αλλά δεν μου μίλαγε πολύ. Της λέω είσαι από τα μοντέλα που θα κριτικάρουν; Όχι μου λέει, για να είμαι μία από τους κριτές. Τη ρωτούσα διάφορα, τι ζώδιο είναι και διάφορα άλλα, αλλά έδινε μονολεκτικές απαντήσεις! Δεν μιλούσε καθόλου! Και λέω, εντάξει, αυτήν την έχω. Ε και τελικά πήραν την Ηλιάνα! Ήταν εξαιρετική. Θα μου άρεσε πολύ να το κάνω αυτό.”

Ο λογαριασμός της στο Instagram δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνους των influencers του εξωτερικού, ενώ οι στιλιστικές της επιλογές είναι πάντα καταπληκτικές. Έχει 136 χιλιάδες ακόλουθους, συνεργάζεται με πολλά brands του εξωτερικού και, σίγουρα, είναι πολύ επιτυχημένη σε αυτό που κάνει, ενώ χει βρεθεί σε shows Ελλήνων αλλά και ξένων σχεδιαστών, όπως και στις Εβδομάδες Μόδας στο Παρίσι, στο Μιλάνο και στη Νέα Υόρκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα