Ελένη Φουρέιρα: Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου της – Σε ποιον μοιάζει

Ελένη Φουρέιρα: Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου της – Σε ποιον μοιάζει
Ελένη Φουρέιρα Instagram / @foureira

Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε η Ελένη Φουρέιρα. Όσα είπε ο γυναικολόγος της για την δύσκολη εγκυμοσύνη, για τον τοκετό και τον Αλμπέρτο Μποτία.

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς την Τρίτη (07/02) η διάσημη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το πρωί της Τετάρτης (08/02) ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της pop star, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης Μητσάκος, μίλησε στην εκπομπή “Happy Day” και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού.

“Στις 6 το πρωί της Τρίτης μπήκε στο μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα και γέννησε 3:20 το μεσημέρι. Ήταν συνεργάσιμη, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε έναν φυσιολογικό τοκετό. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο”, ανέφερε.

Όπως είπε για το ζευγάρι: “Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα. Το μωρό μοιάζει και στους δύο, αλλά ισχύει ότι το μουτράκι είναι του Μποτία. Ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και συμμετείχε πάρα πολύ”.

Δεν ήταν εύκολη εγκυμοσύνη, αλλά δεν τα παράτησε ποτέ. Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Πιστεύω μεθαύριο θα πάρουν εξιτήριο. Θηλάζει συνέχεια τον γιο της” πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα