Έλιοτ Πέιτζ μετά το come out ως τρανς: “Η υποστήριξή σας, το καλύτερο δώρο”

Έλιοτ Πέιτζ μετά το come out ως τρανς: “Η υποστήριξή σας, το καλύτερο δώρο”
O Έλιοτ Πέιτζ Instagram

Με το νέο του όνομα ο Έλιοτ Πέιτζ ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του την τεράσια υποστήριξη του κόσμου που τον "αγκάλιασε" μετά το come out του.

Ο Έλιοτ Πέιτζ ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους στην απόφασή του να ανακοινώσει την 1η Δεκεμβρίου του 2020 την αλλαγή του ονόματός του και να παρουσιαστεί ως τρανσέξουαλ.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου, ευχαριστώ», έγραψε κάτω από μία selfie στο Instagram. «Η αγάπη και η υποστήριξή σας ήταν το μεγαλύτερο δώρο».

«Μείνετε ασφαλείς. Να είστε εκεί ο ένας για τον άλλον», συνέχισε ο 33χρονος. «Εάν είστε σε θέση, υποστηρίξτε @transanta και @translifeline. Τα λέμε το 2021 Xoxo Έλιοτ».

Το μήνυμα του Έλιοτ σχολίασε η Τζένιφερ Γκάρνερ με την οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία «Juno», γράφοντας: «Σημαντική, μια αγκαλιά με αγάπη για σένα, Έλιοτ»

Την 1η Δεκεμβρίου ο Έλιοτ έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Γεια σας φίλοι μου. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι τρανς, οι αντωνυμίες μου είναι αυτός / αυτό και το όνομά μου είναι Έλιοτ. Νιώθω τυχερός που το γράφω. Που έφτασα εδώ. Σ’ αυτό το σημείο της ζωής μου».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα