Ένα μπράβο στον Θοδωρή Μαραντίνη - Τι είπε για τα "κιλά" της Σίσσυς Χρηστίδου

Ένα μπράβο στον Θοδωρή Μαραντίνη - Τι είπε για τα "κιλά" της Σίσσυς Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης υπερασπίστηκε τη γυναίκα του με τον καλύτερο τρόπο και του αξίζει μόνο ένα μεγάλο Μπράβο

Ο τραγουδιστής των Onirama και σύζυγος της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση στα κακεντρεχή σχόλια που έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τη σύντροφό του.

Η απάντησή του μέσω Instagram ήταν αποστομωτική και ένα μάθημα για πολλούς. Μεταξύ άλλων σημειώνει πως το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, προσθέτοντας πως υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού και bullying.

Η ίδια η Χρηστίδου δεσμεύθηκε μέσω Instagram πως θα τοποθετηθεί για τα σχόλια που αφορούν την εμφάνισή της, μέσα στις επόμενες ημέρες και μετά την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της.

Όπως έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης:

"Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή.

Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτει 2018 υπάρχουν ακόμη "άντρες", "δημοσιογράφοι", "άνθρωποι", οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς.

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ επαγγελματία και Ψωνάρας... Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία.

Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας.

Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!

Θ."

SHARE:

24Media Network