Eurovision 2021: Η Στεφανία Λυμπερακάκη χώρισε μετά από 2,5 χρόνια σχέσης

Eurovision 2021: Η Στεφανία Λυμπερακάκη χώρισε μετά από 2,5 χρόνια σχέσης
Η Στεφανία Λυμπερακάκη και ο σύντροφός της Instagram / @stefania_

Χώρισαν η 18χρονη εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovsion Στεφανία Λυμπερακάκη και ο σύντροφός της James Heuvelmans. Η ανάρτησή της στο Instagram.

Χώρισε με τον επί 2,5 χρόνια σύντροφό της, James Heuvelmans, η 18χρονη τραγουδίστρια Στεφανία Λυμπερακάκη, ο οποία αναμένεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision με το τραγούδι “Last Dance”.

Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν ζευγάρι με τον Ολλανδό τραγουδιστή, που επίσης έχει εκπροσωπήσει την χώρα του στον παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Fource.

Οι δυο τους ανέβαζαν συχνά κοινές φωτογραφίες στα social media και φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι, ωστόσο, ανακοίνωσαν το τέλος της σχέσης τους με μια ανάρτηση ο καθένας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Μετά από 2,5 χρόνια τώρα επιλέγουμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Χωρίς καμία αμφιβολία, είσαι το πιο απίθανο άτομο. Με βοήθησες και με υποστήριξες όσο κανείς. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πιο όμορφα 2,5 χρόνια της ζωής μου. Τα απόλαυσα τόσο πολύ μαζί σου. Ο τρόπος που με έκανες να νιώθω ήταν υπέροχος. Θα σε αγαπάω για πάντα και θα σε υποστηρίζω σε όλα. Και ναι, κόσμε, είμαστε ακόμα φίλοι”, έγραψε η Στεφανία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα