Ευαγγελία Μουμούρη για Άγριες Μέλισσες: “Η Μυρσίνη κάνει ό,τι της λέει η Σμαρώ”

Ευαγγελία Μουμούρη για Άγριες Μέλισσες: “Η Μυρσίνη κάνει ό,τι της λέει η Σμαρώ”
Η Ευαγγελία Μουμούρη στο Πρωινό Glomex

Η Ευαγγελία Μουμούρη, που υποδύεται τη Σμαρώ στις "Άγριες Μέλισσες", μίλησε για τον ρόλο της, για τη σειρά και τις εξελίξεις στο Πρωινό.

Η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη μπήκε εδώ και λίγες μέρες στις “Άγριες Μέλισσες” υποδυόμενη τη Σμαρώ και έφερε τα πάνω – κάτω στις εξελίξεις της σειράς. Ο ρόλος της Πολίτισσας μάντισσας Σμαρώς οδήγησε την πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, τη Λενιώ, στη φυλακή, ενώ η παρουσία της θα φέρει και άλλες ανατροπές αυτή τη βδομάδα.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” και μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και για τη σειρά.

“Θα καταλάβετε άμεσα ποια είναι τα κίνητρα της Σμαρώς. Η Ελένη μίλησε στη Σμαρώ πολύ άσχημα, την προσέβαλε τόσο πολύ, όπου ξύπνησε ο γυναικείος εγωισμός και νομίζω ότι αυτός λειτούργησε. Το παρελθόν της Σμαρώς από όσο ξέρω δεν έχει να κάνει με το χωριό. Είναι μια γυναίκα η οποία είναι γυρολόγος, δεν έχει οικογένεια, δεν έχει στον ήλιο μοίρα, δεν έχει ηθικούς φραγμούς και αυτό της δίνει μια ελευθερία και μια εξουσία πάρα πολύ μεγάλη. Πάντως, στην πραγματικότητα, το ένστικτό της να παρατηρεί τους πάντες, δεν είναι και πολύ μακριά από την αλήθεια. Θεωρώ ότι φτάνει σε ένα σημείο η Σμαρώ που δεν έχει γυρισμό, τα παίζει όλα για όλα. Θα μείνει στο Διαφάνι όσο χρειαστεί για να τα κάνει όλα άνω κάτω! Επικεντρώνεται στην Ελένη”, δήλωσε.

“Η Μυρσίνη είναι δυναμική, έξυπνη και μπροστά από την εποχή της. Παρόλα αυτά, για κάποιο λόγο δικό της, πιστεύει τη Σμαρώ και κάνει ό,τι της λέει. Εμφανίζεται μια γυναίκα από το πουθενά και την πιστεύει. Έτσι είναι, έχουμε κάποια τετραγωνάκια, και κάποια στιγμή εναποθέτουμε τα όνειρά μας σε κάποιον άλλον”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα