Γιάννης Κουκουράκης: Η θεαματική μεταμόρφωση του κακού από τις “Άγριες Μέλισσες”

Γιάννης Κουκουράκης: Η θεαματική μεταμόρφωση του κακού από τις “Άγριες Μέλισσες”
Γιάννης Κουκουράκης Glomex

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στις "Άγριες Μέλισσες", για τον ρόλο του, αλλά και για την θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή του, που έπρεπε να γίνει για χάριν της σειράς.

Ο Γιάννης Κουκουράκης ενσαρκώνει τον Κωνσταντή Σεβαστό στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 “Άγριες Μέλισσες”, έναν ρόλο που θεωρείται από τους “κακούς” της ιστορίας.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, εμφανώς χαρούμενος για την αποδοχή που είχε από τον κόσμο, λέγοντας για την υπόθεση και τον ρόλο του: «Αυτό που υπάρχει σ’ αυτή την υπόθεση είναι ότι κανείς δεν είναι αμιγώς καλός ή αμιγώς κακός.»

Εκμυστηρεύτηκε πως χρειάστηκε να κάνει μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή του, προκειμένου να παίξει στη σειρά, αφού το look που είχε πριν ήταν εντελώς διαφορετικό. Όπως είπε: «Στα κάστινγκ για τη σειρά είχα μακρύ μαλλί και μούσια. Όταν μου είπαν ότι είναι σειρά εποχής, σκέφτηκα ότι θα είναι όλα μια χαρά με τα μαλλιά και τα μούσια. Μου λένε “θα πρέπει να κουρευτείς”, αλλά δεν μου πέρασε απ΄το μυαλό, νόμιζα πολύ λίγο. Ήταν μεγάλη αλλαγή. Άλλοι μου έλεγαν “τι ωραίο!” και άλλοι μου έλεγαν “πώς είσαι έτσι;”.»

Γιάννης Κουκουράκης Glomex

Όσον αφορά στους παραγωγούς σειρών που επιλέγουν πρόσωπα για τις δουλειές τους, τα οποία δεν είναι ηθοποιοί, ο Γιάννης δήλωσε: «Οι ηθοποιοί είναι το έμψυχο υλικό με βάση το οποίο παίρνει ζωή, χρώμα και οστά μια ιστορία. Δεν μπορώ να το κρίνω, γιατί κι εγώ αν ήμουν παραγωγός δεν ξέρω τι θα έκανα. Ο παραγωγός θέλει να φέρει εισπράξεις, οπότε θα χρησιμοποιήσει τον οποιονδήποτε.»

Ο ίδιος, πέρα από την υποκριτική, είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και με το μόντελινγκ, ενώ κάποια στιγμή αντιμετώπισε και περίεργες αντιδράσεις σε κάστινγκ, λόγω της εμφάνισής του: «Όταν ήμουν 23-25 ετών πήγα σε οντισιόν με αμάνικο, βερμούδα, παντόφλα, γιατί είχα κατέβει από το καράβι. Με κοίταξαν με μισό μάτι. Μου λένε “τα λες κιόλας;”. Τους είπα να με δοκιμάσουν και αν δεν τους κάνω, οκ. Με πήραν τελικά, αλλά τους είπα ότι δεν θέλω.»

Ο Γιάννης μίλησε, επίσης, και για τη νέα θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» στην οποία συμμετέχει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα