Γιώργος Λιανός: “Δεν θα ξαναμιλήσω για το Survivor, ό,τι και να πω παρεξηγείται”

Γιώργος Λιανός: “Δεν θα ξαναμιλήσω για το Survivor, ό,τι και να πω παρεξηγείται”
Ο Γιώργος Λιανός Facebook / @Survivor Greece

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος δέχεται αρνητικά σχόλια για το πώς διαχειρίζεται τον χρόνο ομιλίας των παικτών στο Survivor 4. Όλα όσα ανέφερε.

Το Survivor 4 απασχολεί έντονα την καθημερινότητά μας και τα social media, ειδικά τις ώρες προβολής των επεισοδίων, οργιάζουν κατά των συμμετεχόντων του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο στόχαστρο βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα και ο Γιώργος Λιανός, αφού δέχτηκε πυρά για το πώς διαχειρίζεται τον χρόνο ομιλίας των παικτών, ενώ δέχτηκε και κριτική για τις θέσεις του για τον Αλέξη Παππά.

Μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του, ο Γιώργος Λιανός πέρασε στην αντεπίθεση το πρωί της Πέμπτης (15/4), αναφέροντας τα παρακάτω:

“Να ξέρουν όλοι όσοι ακούν ότι σήμερα, σκεφτόμουν να μην ξαναμιλήσω ποτέ για το Survivor σε εκπομπή. Από την άλλη μου γύρισε και λέω δεν θα σταματήσω να κάνω τη δουλειά μου με τον τρόπο που την κάνω. Δεν θα υπολογίζω ό,τι μου στέλνουν. Μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σε 2-3 γιατί ήταν προσβλητικοί”.

“Όταν είπα τα παράπονά σας στο μοντάζ δεν κατηγόρησα το μοντάζ ότι έκοψε κάτι. Μπορεί να γίνονται συζητήσεις που για το πρόγραμμα μπορεί να είναι ανούσιες και γι΄αυτό δεν μπαίνουν. Αν θέλετε να μιλάμε για το Survivor θα λέμε μόνο χαχαχα και χουχουχου γιατί ό,τι και να πω παρεξηγείται και δεν πολυγουστάρω”, κατέληξε

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, συμμετέχοντας στο πανελ της εκπομπής “Ευτυχείτε”, δεν συμφώνησε και τόσο με τα όσα άκουσε από τον Γιώργο Λιανό, τονίζοντας:

“Άφηνε να διακόπτουν τον Τζέιμς και τον Νίκο διαρκώς. Αυτή η ηρεμία κερδίζει αλλά άλλο η αντίπαλη άποψη να θέλει να κουκουλώσει. Το σκάνδαλο δεν θα στο κάνει ο Τζέιμς, θα στο κάνει ο Αλέξης. Σημαίνει ότι υπάρχει πριμοδότηση από την παραγωγή ότι τους δίνουμε λόγο. Και ένα δεύτερο. Όταν τον διακόπτουν λέει ‘σε λίγο να ολοκληρώσουμε αυτό’ και μετά δεν υπάρχει. Όταν αρχίσανε και του γράφανε είπε ‘δεν κάνω εγώ το μοντάζ'”, ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ενώ συνέχισε: “Σήμερα, είπε ότι το μοντάζ δεν έχει καμία σχέση γιατί του φωνάξανε και του είπαν να σου πω μην μας εκθέτεις. Διαφωνώ με τον Γιώργο Λιανό που τόσο εκτιμώ γιατί δέχεται τις πιέσεις, γιατί δεν είναι αντικειμενικός απέναντι στις συγκρούσεις κι αν κάποιος θέλει στήριξη είναι ο χαμηλών τόνων και όχι οι φωνακλάδες. Αν ήμουν στη θέση του θα έπιανα τον Τούρκο υπερπαραγωγό και θα του έλεγα ‘ρεντίκολο στην κοινωνία δεν θα γίνω'”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα