Γιώργος Λιανός: Παίρνει θέση για τον Παππά – “Γίναμε ρεντίκολο στους Τούρκους”

Γιώργος Λιανός: Παίρνει θέση για τον Παππά – “Γίναμε ρεντίκολο στους Τούρκους”
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 4 Instagram @SurvivorGreece

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε ξεκάθαρα για τον χαρακτήρα του Αλέξη Παππά, ενώ αναφέρθηκε και στο χθεσινοβραδινό έπαθλο των Κόκκινων, το οποίο μοιράστηκαν με Τούρκους παίκτες. 

Στον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του Αλέξη Παππά αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης (13/4) στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 ο Γιώργος Λιανός, ενώ μίλησε και για το χθεσινοβραδινό έπαθλο των Κόκκινων που απόλαυσαν ένα μουσικό σόου μαζί με Τούρκους παίκτες.

Στο απόσπασμα που ανέδειξε η εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο παρουσιαστής του Survivor 4, παίρνει θέση για τον Αλέξη Παππά, τονίζοντας πως “είναι ρόλος”, αναφέροντας με χιούμορ πως ο ηθοποιός ακολουθεί σενάριο.

Ως προς το χθεσινοβραδινό έπαθλο του Survivor και το άγριο ξεφάντωμα των Κόκκινων, ο παρουσιαστής τόνισε πως με τις χορευτικές τους ικανότητες οι Έλληνες παίκτες έγιναν ρεζίλι στους Τούρκους:

“Χθες πήγαν στο Κόκο Μπόνγκο, ένα από τα πιο γνωστά club στην Καραϊβική. Τους έφεραν εδώ με χορευτικά, ήταν και άλλοι Survivors και δικοί μας έγιναν ρεντίκολο. Δεν είναι να τους βγάλεις έξω. Δεν έβαλαν κ…λο κάτω. Έγινε χαμός. Αν τους έλεγες να καθίσουν άλλους τρεις μήνες εδώ, θα ήθελαν με τρέλα”, είπε ο παρουσιαστής.

Γιώργος Λιανός: Ο Αλέξης Παππάς είναι ρόλος”

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μας προϊδεάζουν για ένα άκρως ενδιαφέρον επεισόδιο, που θα φέρει μεγάλες ανατροπές. Όπως βλέπουμε, στην αρχή του trailer, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλάει μόνη της, ούσα αρκετά απομακρυσμένη από τους μπλε, γεγονός που ανησυχεί αρκετά τους παίκτες.

Οι δυο ομάδες θα διαγωνιστούν απόψε για τη δεύτερη ασυλία, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ωστόσο ο Ηλίας Μπόγδανος τραυματίζεται σοβαρά. Ο ίδιος ξεσπάει σε κλάματα και αποχωρεί με ασθενοφόρο, ενώ όλοι οι παίκτες αγωνιούν για την υγεία του. Τέλος, στο συμβούλιο του νησιού η ένταση είναι μεγάλη και για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Παππάς τα βάζει με τον Τζέιμς Καφετζή.

Survivor 4: Δείτε παρακάτω το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα